Ik heb een vraag
Trainingskamp voetbal

Trainingskamp voetbal

Trainingskamp voetbal locatie in Nederland

Steeds meer (amateur)voetbalclubs gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op het voetbalseizoen of om in de winterstop de conditie wat bij te spijkeren. De Wilgenweard biedt de perfecte locatie voor een trainingskamp in Nederland: meerdere (kunstgras)voetbalvelden om de hoek, overnachtingsmogelijkheden, (sport)maaltijden en zelfs een wasservice. Ook helpen we je bij het vinden van oefen tegenstanders. 

Teambuildingsactiviteiten tijdens jullie voetbal trainingskamp

Wil je naast de oefenwedstrijden en trainingen ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan bij De Wilgenweard: wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug of een teambuildingactiviteit? En op ons eigen terrein hebben we o.a. een indoor klimwand, een abseiltoren, een touwparcours,  diverse escape rooms en Gravity Fall tokkelbaan waar je vanaf het 12 meter hoge platform naar beneden tokkelt.

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dat kan met een themafeest in een van onze drie feestzalen. Ook is het mogelijk om met je team te gaan stappen in een discotheek in de buurt. Kortom: alles voor een perfect trainingskamp aanwezig op één adres.

Meer informatie of contact?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!