Ik heb een vraag
Wilgenweard

Trainingskamp voetbal

Trainingskamp voetbal locatie in Nederland

Steeds meer (amateur)voetbalclubs gaan op trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op het voetbalseizoen of om in de winterstop de conditie wat bij te spijkeren. De Wilgenweard biedt de perfecte locatie voor een trainingskamp in Nederland: meerdere (kunstgras)voetbalvelden om de hoek, overnachtingsmogelijkheden, (sport)maaltijden en zelfs een wasservice. Ook helpen we je bij het vinden van oefen tegenstanders. 

Teambuildingsactiviteiten tijdens jullie voetbal trainingskamp

Wil je naast de oefenwedstrijden en trainingen ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan bij De Wilgenweard: wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug of een teambuildingactiviteit? En op ons eigen terrein hebben we o.a. een indoor klimwand, een abseiltoren, een touwparcours,  diverse escape rooms en Gravity Fall tokkelbaan waar je vanaf het 12 meter hoge platform naar beneden tokkelt.

trainingskamp in Nijverdal

2 daags- of 3 daags trainingskamp

Boek in één keer alles wat je nodig hebt voor een geslaagd trainingskamp met je team of vereniging. Kies uit ons compleet 2 daags trainingskamp of kies een 3 daags trainingskamp voor een weekend.

Unieke Locatie in Nederland‎!

Een trainingskamp bij de Wilgenweard is dé manier om stevig te werken aan teambuilding zodat jullie team een boost krijgt!


✔26 heerlijke bedden
✔Fantastische omgeving aan de rand van het bos & water
✔12 voetbalvelden, drie kunstgrasvelden op sportpark achter onze accommodatie
✔Tientallen kilometers lange mountainbikeroutes, met een startpunt bij ons terras
✔Outdoor activiteitenterrein, sportieve activiteiten & diverse escape rooms
✔Gezellige bar
✔Restaurant met sportmaaltijden
✔Vergaderruimtes met faciliteiten
✔alle extra faciliteiten als massage, wasservice, specifieke voeding zijn te boeken

Lekker borrelen in de avonduren!

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dit kan in onze gezellige bar of met een themafeest in een van onze drie feestzalen. Ook is het mogelijk om met je team te gaan stappen in een discotheek in de buurt. Kortom: alles voor een perfect trainingskamp aanwezig op één adres.

Waarom komen sportgroepen -al bijna 20 jaar- bij de Wilgenweard?

  • Het allerbelangrijkst: ons team! Gasten zeggen vaak dat we enorm gastvrij, meedenkend en flexibel zijn. Dat is precies waar we naar streven.
  • Een  locatie die sfeervol is en tegelijkertijd alles in huis heeft voor feestenthematischesportieve activiteiten, teambuilding en trainingskampen.
  • Een unieke omgeving: aan de rand van de Sallandse heuvelrug, aan de oever van de Regge en sportvelden om de hoek
  • Een overzichtelijk activiteitenterrein direct naast ons pand, zodat je niemand uit het oog verliest
  • Een sportherberg met 10 2-persoons & 2 3-persoons kamers zonder opsmuk (per 4 personen een douche en toilet). Uitstekend geschikt voor een trainingskamp en teambuilding, waar het gaat om het groepsproces.
  • Een uitstekende keuken, met koks die rekening houden met de wensen van de groep en een eventueel dieet of allergie.
  • Aanbod op maat voor grote en kleine groepen van 8 tot 400 personen

Meer informatie of contact?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!