Ik heb een vraag
Wilgenweard

Trainingskamp waterpolo

Steeds meer waterpoloteams en zwemclubs gaan op een waterpolo trainingskamp om zich optimaal voor te bereiden op het aankomende seizoen. Fanatiek trainen, een oefenwedstrijd, maar ook tijd voor andere sporten en natuurlijk goed eten en een leuke (feest)avond.

De Wilgenweard is de ideale locatie voor jullie trainingskamp. Op loopafstand vind je het waterpolobad van landskampioen Het Ravijn. Je conditie opbouwen kan natuurlijk ook op een wielerbaan,de atletiekbaan, in het bos of op een sportveld. Dit alles vind je bij ons om de hoek! En we hebben overnachtingsmogelijkheden, (sport)maaltijden en zelfs een wasservice.

Wil je naast de oefenwedstrijden en trainingen ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan bij De Wilgenweard: wat dacht je bijvoorbeeld van een mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug of een teambuildingactiviteit?

En op ons eigen terrein hebben we o.a. een indoor klimwand, een abseiltoren, een touwparcours en Gravity Fall tokkelbaan waar je vanaf het 12 meter hoge platform naar beneden tokkelt.

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dat kan met een themafeest of workshop in een van onze drie feestzalen.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!