Ik heb een vraag
Vaderdag activiteiten

Vaderdag activiteiten

De liefste en beste vader verras je met een bijzonder cadeau! Zondag 21 juni is het weer vaderdag.  En de leukste manier om Vaderdag te vieren is om samen eropuit te gaan.

Op avontuur in de Natuur, op Vaderdag!

Zaterdag 20 juni:
Kano by night of suppen bij zonsondergang

De lucht kleurt langzaam oranje/ roze, genieten van een prachtige zonsondergang! Een unieke ervaring ! Kom mee het water op en laat je inspireren. Starttijd zaterdag 20 juni om 21:00 of 22:00 uur

Tip: met de Hamburger Fiesta maak je er helemaal een topuitje van!

Suppen bij zonsondergang en kano by night bij De Wilgenweard in Nijverdal

American Style Texas BBQ

Jouw vader een BBQ fan? Dan is Texas BBQ het perfecte cadeau! 🥩 Geniet op één van de (overdekte) terrassen aan de oevers van de Regge van een echte American style barbecue!

Elke zondag in juni, juli en augustus American Style bbq party! Reserveer je plek tussen  15.00-17.00 of tussen 17.15-19.15 uur.

Hamburger Fiësta op zaterdag

Het water loopt je bijna in de mond bij het zien van al die hamburgers! Welke 3 kies je? Met de Hamburger Fiesta vier je een lekker bourgondisch feestje, met diverse soorten hamburgers.

Elke zaterdag in juni, juli en augustus Hamburger Fiesta!
Reserveer je plek tussen 17.00-19.00 uur of tussen 19.15-21.15 uur.

Stoer Toer’n

Je ziet ze vaak rijden bij de Zwarte cross, Dauwpop of een ander groot festival: een Kioti of gator.
Nu is het jouw kans om stoer te toer’n met de 4×4 aangedreven Kioti! Super leuk vaderdag cadeau!

RC Challenge

Met deze super coole remote controll car een spannend parcours zo snel en behendig mogelijk afleggen; Over de wipwap, de bomenbrug en door haakse bochten. Voor de papa’s die nog even spelen! 😀

Beat The Matrix

Speel met je gezin/ familie ‘The next level escape experience’ en ontrafel het geheim van de escape game Beat the Matrix:10 kamers,10 spellen & 10 uitdagingen.