Ik heb een vraag
Alles voor een veilig uitje

Alles voor een veilig uitje

Met 4 personen of 1 huishouden afspreken om samen iets leuks te doen: binnen de coronaregels is er nog volop te beleven!

En nagenieten kan ook weer, bijvoorbeeld op ons waterterras! Dat mag tot 22.00 uur ’s avonds.

Bovendien: vanaf 5 juni zijn de mogelijkheden meer geworden. Hou deze pagina in de gaten voor actuele informatie over activiteiten en uitjes die zijn toegestaan.
Kom je er niet uit? Bel, mail of app ons!

Actief erop uit in de bossen

Zoek je een veilige en coronaproof gezellige uitje? Kies dan activiteiten waarvoor de bossen van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal induikt.

Huur een mountainbike (óók elektrisch) en geniet van één van de mooie en uitdagende mountainbikeroutes, die starten vanaf de Wilgenweard.

Wandelen in de bossen is meer iets voor jullie? Met de Navigatie Challenge wordt het wandelen net iets uitdagender en speelser. Probeer via verschillende routevormen de weg door de bossen te vinden. Je bent zonder dat je het in de gaten hebt een paar uur aan de wandel.

Liever iets korter wandelen en puzzelen omdat je jongere kinderen hebt? Kies dan voor het kompasmysterie.

De activiteiten in de bossen en op het water op een rij:

  • Mountainbiken! Huur een MTB of een E-MTB en ontdek het unieke natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug en rondom Hellendoorn!
  • Ontspannen peddelen en genieten met de Canadese kano, de sit on top kajak, of op een SUP.
  • Al puzzelend met de Navigatie Challenge door de bossen.
  • Leuk voor gezinnen: het kompasmysterie.
mountainbiken bij de Wilgenweard

Actief uitje op het water

Liever het water op? Geniet ontspannen peddelen van het rustig kabbelende riviertje de Regge. Je kunt kiezen uit een 3-persoons Canadese kano, een Sit on Top kajak op uit een SUP.
Na afloop geniet je van een drankje op één van de terrassen aan het water.De activiteiten op het water op een rij:

De activiteiten op het water op een rij:

  • Kanovaren in een 3 persoons kano of een Sit on Top kajak
  • Suppen op een supboard
suppen bij de Wilgenweard

Gemotoriseerde uitjes

Wie kent het nog, de good old Sterrit Autopuzzeltocht! Al puzzelend en ontdekkend vind je met je eigen auto de weg door het prachtige Vechtdal of het Twentse landschap.

Het kan nog tot 1 juli: met een Kioti toeren over boerenpaden, zandwegen en bospaden! Deze mini tractors zie je straks weer rondrijden op grote evenementen als Dauwpop of op de Zwarte Cross. Totdat deze grote evenementen doorgaan, heb je nog de kans om het rondrijden op zo’n Kioti te ervaren.

Tip: Boek een picknickmand erbij en ga met de Kioti en een GPS op pad voor een mooie route door de omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

  • Een Sterrit. Kies de route door het Twentse landschap: Sterrit Markelo of door het Vechtdal: Sterrit Dalfsen!
  • Stoer Toer’n met een Kioti door de Hellendoornse bossen. LET OP: dit kan nog tot 1 juli!

Een coronaproof groepsuitje

Uitjes met een groep kunnen, maar beperkt. De meeste activiteiten blijven beperkt tot 2-tallen of met je eigen gezin.

Sportieve uitjes mogen wél met een groep tot maximaal 30 personen, maar op 1,5 afstand van elkaar. De activiteiten die daarvoor geschikt zijn, kun je combineren tot een vrijgezellenfeest of vriendengroepsuitje.
Dit geldt voor de volgende activiteiten:

Drankje doen tussendoor en na afloop? Dat kan op ons terras, op afzonderlijke tafeltjes, met max. 4 personen per tafel. We zijn (op reservering) open tot 22.00 uur!

escape the forest bij de Wilgenweard Nijverdal

Online uitjes

Toch met een wat grotere groep een leuk uitje organiseren? Dit kan perfect met deze fantastische online uitjes!

Nieuw! speel de online escape-game ‘de Schaduwspits’ en help het Nederlands voetbalelftal aan dat felbegeerde wereldkampioenschap!

Zin in sensatie? Speel Wie is jullie Mol? Online! of de Online Pubquiz en je hebt gegarandeerd een avond vol plezier. Of bijt je tanden stuk op de nieuwste Escape Game voor thuis, Rijkshotel De Nor! Deze pittige maar superleuke Escape Game kan gespeeld worden vanuit je eigen huis of samen vanaf meerdere locaties.

Omdat de regels zo vaak veranderen, begrijpen we dat het lastig voor je kan zijn om een coronaproof én gezellig uitje samen te stellen. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

online escapegame bij de Wilgenweard

Meer informatie nodig?

Zit er wat leuks tussen maar heb je nog vragen over je coronaproof uitje? Neem dan contact met ons op!