Ik heb een vraag
Alles voor een veilig uitje

Alles voor een veilig uitje

Met een 2 personen of 1 huishouden afspreken om samen iets leuks te doen, binnen de coronaregels is er nog volop te beleven.
Bovendien: Vanaf 19 mei worden de maatregelen iets ruimer (hopen we). Hou deze pagina in de gaten voor actuele informatie.
Kom je er niet uit? Bel/mail/app ons!


Hieronder vind je alle actieve uitjes die nu (vanaf 12 mei) toegestaan zijn.
Doe hier inspiratie voor een gezellig lichtpuntje in deze tijd!

Dauwpeddelen!

Kom op Hemelvaartsdag dauwpeddelen over de Regge en zie de natuur ontwaken. Zin in ontbijt? Kunnen we voor je regelen! Reserveer je kano op deze pagina!

Online uitjes

Toch met een wat grotere groep een leuk uitje organiseren? Dit kan perfect met deze fantastische online uitjes!

Zin in sensatie? Speel Wie is jullie Mol? Online! of de Online Pubquiz en je hebt gegarandeerd een avond vol plezier. Of bijt je tanden stuk op de nieuwste Escape Game voor thuis, Rijkshotel De Nor! Deze pittige maar superleuke Escape Game kan gespeeld worden vanuit je eigen huis of samen vanaf meerdere locaties.

Actief erop uit in de bossen

Zoek je een veilige en coronaproof gezellige uitje waarbij je de massa ontwijkt? Je kunt bij ons kiezen uit activiteiten die je in de bossen van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal kunt doen, zonder te struikelen over andere mensen.

Huur een mountainbike (óók elektrisch) en geniet van één van de mooie en uitdagende mountainbikeroutes, die starten vanaf de Wilgenweard.

Wandelen in de bossen is meer iets voor jullie? Met de Navigatie Challenge wordt het wandelen net iets uitdagender en speelser. Probeer via verschillende routevormen de weg door de bossen te vinden. Je bent zonder dat je het in de gaten hebt een paar uur aan de wandel.

Liever iets korter wandelen en puzzelen omdat je jongere kinderen hebt? Kies dan voor het kompasmysterie.

De activiteiten in de bossen op een rij:

  • Mountainbiken! Huur een MTB of een E-MTB en ontdek het unieke natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug en rondom Hellendoorn!
  • Ontspannen peddelen en genieten met de Canadese kano, de sit on top kajak, of op een SUP.
  • Al puzzelend met de Navigatie Challenge door de bossen.
  • Leuk voor gezinnen: het kompasmysterie.

Actief erop uit op het water

Liever het water op? Geniet ontspannen peddelen van het rustig kabbelende riviertje de Regge. Je kunt kiezen uit een 3-persoons Canadese kano, een Sit on Top kajak op uit een SUP.
Na afloop geniet je van een drankje op één van de terrassen aan het water.

Gemotoriseerd erop uit!

Wie kent het nog, de good old Sterrit Autopuzzeltocht! Al puzzelend vind je met je eigen auto de weg door het prachtige Vechtdal of het Twentse landschap.

Het kan nu nog: met een Kioti toeren over boerenpaden, zandwegen en bospaden! Deze mini tractors zie je straks weer rondrijden op groet evenementen als Dauwpop of op de Zwarte Cross. Totdat deze grote evenementen doorgaan, heb je nog de kans om het rondrijden op zo’n Kioti te ervaren.

Tip: Boek een picknickmand erbij en ga met de Kioti, GPS op pad voor een mooie route door de omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

  • Een Sterrit. Kies de route door het Twentse landschap: Sterrit Markelo of door het Vechtdal: Sterrit Dalfsen!
  • Stoer Toer’n met een Kioti door de Hellendoornse bossen.

Vrijgezellenfeest in Coronatijd?

Ga er maar aan staan. Een coronaproof vrijgezellenfeest organiseren. Lastig? Nee, wij helpen je. Er is altijd iets mogelijk, afhankelijk van de regels en het aantal personen hebben wij verschillende mogelijkheden.

Organiseer een tof Escapediner en spel thuis of online met de Escape Game Rijkshotel De Nor, ga sportief de bossen in op de mountainbike of maak een toffe rit met een Kioti! Zo organiseer jij zelfs in coronatijd een top vrijgezellendag.

Help! Wanneer is een uitje coronaproof?

Ons glas is altijd halfvol, we kijken naar wat wél mag en veilig is. We houden de situatie rondom de versoepelingen scherp in de gaten zodat we snel in beeld hebben wat kan en mag.

Omdat de regels zo vaak veranderen, begrijpen we dat het lastig voor je kan zijn om een coronaproof én gezellig uitje samen te stellen.

Meer informatie nodig?

Zit er wat leuks tussen maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!