Ik heb een vraag
Vergaderen en Teambuilding Coronaproof

Vergaderen en Teambuilding Coronaproof

“Ik zie mijn team alleen nog maar via zoom en teams. Wat hebben we een behoefte om elkaar nog even weer te zien. Maar het moet wel veilig en op ons eigen kantoor is er gewoon te weinig ruimte.

We zitten te denken aan een vergadering met een teambuildingsactiviteit en iets te eten na afloop. Ik heb er wel een heleboel vragen over.

Is bij jullie binnen voldoende ruimte voor een vergadering van 28 personen met 1,5 meter afstand? En dan ook nog zo dat een presentatie voor iedereen goed te volgen is?

En teambuilding? Dat lijkt ons best lastig om te organiseren als je afstand moet houden. Wat mag en kan eigenlijk? We wilden graag afsluiten met een barbecue, kan dat en hoe ziet dat eruit als je afstand moet houden?”

George, die ons met deze vragen belden, heeft veel zorg voor zijn team. Dat is goed om te horen en we zijn blij dat hij al deze vragen stelt.

Een bedrijfsuitje mét alles erop en eraan kan gelukkig weer en ook prima op een veilige manier.

Volop ruimte

Met een accommodatie met 3 zalen én een grand cafe kunnen we in een normale situatie 300 gasten ontvangen. Met een team van 28 personen kun je hier bijna verstoppertje spelen😉 Een vergadering kunnen we dus veilig organiseren.

Toen de corona maatregelen op z’n strengst waren, zijn we bezig gegaan om het aanbod coronaproof te maken. Wat kan met 1,5 meter afstand goed en veilig georganiseerd worden? Nu is er volop keus voor groepen voor sportieve, thematische en teambuildingsactiviteiten.

En het eten, ook daarvoor is volop keus. Binnen, onder de tipi tent of buiten op het heerlijke terras, a la carte of een arrangement met een bourgondische hamburgers of een sfeervolle barbecue. Je kunt zelfs kiezen op welk terras je wilt zitten. Op één van de terrassen aan de Regge of overdekt. Er is natuurlijk ruimte voor veilige onderlinge afstand.

We hebben volop ruimte en 1,5 meter activiteiten bij de Wilgenweard zodat je een veilig, gezellig en volledig verzorgd uitje kunt beleven.

Dat stelde George gerust, komt hij met zijn team. We hebben er zin in!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor een vergadering met teammeeting

Vergaderfaciliteiten

Vergaderen op 1,5 meter afstand

Kies uit 3 sfeervolle, flexibele en ruime vergaderruimtes waarin je coronaproof kunt vergaderen.

Bekijk onze vergadermogelijkheden.

Coronaproof teambuildingsactiviteiten

Hoe leuk zou het zijn om weer een wie is jullie mol te organiseren? Of sportief te bossen in te gaan met een mountainbike of een heerlijke puzzeltocht. Het water op met een kano of een sup kan ook prima met 1,5 meter afstand en dit allemaal heerlijk in de buitenlucht. 

Wij hebben een selectie van 13 veilige coronaproof activiteiten, waarmee je er echt even helemaal uit bent!

Flexibele boekingsvoorwaarden

Wij begrijpen dat dit een onzekere tijd is en niemand in de toekomst kan kijken. Met onze flexibele boekingsvoorwaarden kun je veilig reserveren.

✔ geen annuleringskosten

✔ gratis wijzigen naar een andere datum

Meer Coronaproof uitjes?

Op zoek naar een gezellig uitje met je collega’s? Bekijk ons aanbod online spellen. Bekijk hier ons hele coronaproof aanbod!