Ik heb een vraag
Vergaderen en Teambuilding Coronaproof

Vergaderen en Teambuilding Coronaproof

Je mist je collega’s, het praatje bij de koffie, even sparren en misschien wel de gezellige lunch.

Door de coronacrisis werken we veel of compleet thuis. Dit zal nog even zo blijven: bijna de helft  van de Nederlanders verwacht ook na de coronacrisis door te gaan met thuiswerken.

Thuiswerken heeft veel voordelen; het ontbreken van reistijd, meer tijd voor gezin, je eigen uren makkelijker indelen, meer sporten en betere concentratie dan op je werkplek. 

Maar je collega’s spreek je alleen nog over de telefoon of zie je via zoom. Verslechtering van de teamgeest is misschien wel het grootste nadeel verbonden aan thuiswerken. 

Het is erg belangrijk om dit erin te houden en toch af en toe op een “veilige” locatie bijeen te komen. 

Vanaf 1 juni is het weer toegestaan om met een kleine groep van maximaal 10 personen te vergaderen, een kleine groepsactiviteit te boeken en te dineren. Dit uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar en de hygiëne regels opgesteld door het RIVM.

Vergaderen op 1,5 meter afstand

3 sfeervolle, flexibele en ruime vergaderruimtes zorgen gegarandeerd voor 1,5 meter afstand. De zalen worden geheel gereinigd waardoor jullie weer ‘echt’ in gesprek komen. Op een veilige manier.

Het ontvangst, de lunch en diner aanbod zijn aangepast aan de geldende maatregelen. Zo geniet je van een volledig verzorgde bijeenkomst.

Vragen of een vergaderruimte boeken-  https://www.wilgenweard.nl/activiteiten/vergaderen/

Teambuildingsactiviteit op 1,5 meter afstand

Een sportief uitje of leuke teambuildingsactiviteit met een kleine groep. Ook in coronatijd zijn er mogelijkheden om je team hecht te houden.
Hoe leuk zou het zijn om weer een wie is jullie mol te organiseren? Of sportief te bossen in te gaan met een mountainbike of een heerlijke puzzeltocht. Het water op met een kano of een sup kan ook prima met 1,5 meter afstand en dit allemaal heerlijk in de buitenlucht. 

Wij hebben een selectie van 9 veilige coronaproof activiteiten, waarmee je er echt even helemaal uit bent!

Wie is jullie mol? 1,5 meter afstand

Escape The Forest– 1,5 meter afstand

Kano varen

Suppen

Mountainbiken

Kompasmysterie

Navigatie Challenge

Handboogschieten

Touwparcours

De Slimste mens

Stoer Toer’n

RC Challenge

Flexibele boekingsvoorwaarden

Wij begrijpen dat dit een onzekere tijd is en niemand in de toekomst kan kijken. Met onze flexibele boekingsvoorwaarden kun je met een gerust hart alvast reserveren.

✔ geen annuleringskosten

✔ gratis wijzigen naar een andere datum

Meer Coronaproof uitjes?

Op zoek naar een gezellig uitje met je collega’s? Bekijk ons aanbod online spellen. Bekijk hier ons hele coronaproof aanbod!