Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vergaderen in de mooiste achtertuin van Nederland

Heerlijke frisse boslucht, zonnestralen schijnen door de bomen op het terras.
Je hoort vogeltjes fluiten en  de Regge stroomt langzaam voorbij. .

Vergaderen op een locatie in de natuur, waar je tijdens breaks een frisse neus kunt halen in de bossen of langs de waterkant. Klinkt goed toch? 

Wanneer je echt geconcentreerd wilt vergaderen met je team is het goed om uit de waan van de dag te stappen. Geen afleiding van collega’s die je om raad vragen, telefoons die afleiden, mails die beantwoord moeten worden.

Werken en vergaderen op een andere locatie zorgt ervoor dat je volop geconcentreerd aan je doelen voor 2020 kunt werken.

Bij de Wilgenweard vind je alle faciliteiten  die daarvoor nodig zijn; prettige vergaderzalen met daglicht en aangename verlichting en sfeer. En natuur om de hoek! Onze accommodatie ligt aan bos en water. Dat biedt mogelijkheden voor korte ontspannen korte wandelbreaks, zodat je met een helder hoofd verder kunt. 

Lees na de foto verder voor ons uitgebreide aanbod.

Langere vergaderbreak?

Voor een langer (meerdaagse) meeting is het verstandig om tussen de vergadersessies langere breaks te plannen. Even alles laten bezinken en de doorbloeding stimuleren, zodat je daarna fris weer verder kunt. 

Kies bijvoorbeeld voor een mountainbiketocht over de heuvels en door de bossen. Of kies uit een uitgebreid aanbod teambuildingsactiviteiten

Lees verder na de foto.

bedrijfstraining de Wilgenweard Nijverdal

Vergaderlocatie

Weg van de vaste werkplek zorgt vaak voor frisse ideeën. Vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge: het is bij ons allemaal mogelijk. Kies uit 3 vergaderzalen, allemaal voorzien van alle vergaderfaciliteiten, zoals beamer, scherm, flipover, geluidsinstallatie en wifi.

Lees verder na de foto.

Sfeervol vergaderen in een luxe jachthut, sfeervolle zaal of op de heerlijke terrassen aan het water. Vergaderen bij De Wilgenweard in Nijverdal

Vergaderen bij De Wilgenweard

  • 3 sfeervolle verschillende vergaderzalen
  • Inclusief gebruik audiovisuele middelen
  • van 3 tot 200 personen
  • Aan de rand van het bos en water
  • Teambuildingsactiviteiten en diverse Escape Rooms als vergaderbreak

Hier vind je een overzicht van alle activiteiten.