Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vergaderen in Twente of Overijssel? 3 tips!

We zoeken een vergaderruimte.”

Wil jij met je team op een mooie locatie vergaderen in Twente of Overijssel? Met elkaar brainstormen over de toekomst van de organisatie en nieuwe ideeën bespreken? Een inspirerende omgeving helpt. Wij zetten graag 3 vergaderlocaties voor je op een rij, zodat het voor jou gemakkelijk wordt om de perfecte vergaderplek te vinden.

Tip 1: De Jipkesbeltzaal

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut. Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water van de Regge. Uiteraard is alles aanwezig voor een compleet vergaderarrangement: beamer, geluidsapparatuur, flipovers, gratis wifi. Deze zaal is geschikt voor groepen tot 40 personen.

sfeervolle vergaderlocatie bij De Wilgenweard in Nijverdal

Tip 2: De Reggezaal 1

Deze zaal is intiem en knus en leent zich hierdoor heel goed voor kleine groepen (tot maximaal 20 personen). Koeien op de muur, huiden gespannen op het plafond, lichte kleuren: de ruimte ademt een natuurlijke sfeer. Ook in deze zaal vind je een bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers en gratis wifi.

Tip 3: De Reggezaal 2

Ook Reggezaal 2 kenmerkt zich door natuurlijke tinten, kleuren en materialen. Deze ruimte is echter een stuk groter dan Reggezaal 1 en bied hierdoor plek aan 50 personen. Het is ook mogelijk om de twee zalen samen te voegen, waardoor je met 80 mensen kunt vergaderen. Ook in deze zaal vind je een bar, beamer, geluidsapparatuur, flipovers en gratis wifi.

Vergaderarrangementen

In de Jipkesbeltzaal, Reggezaal 1 en Reggezaal 2 bieden we vergaderarrangementen aan per uur, voor een dag of voor meerdere dagen (inclusief overnachting in ons eigen hotel).

Vergaderen combineren met activiteiten

Je vindt de Wilgenweard op een prachtige plek omring door bos en water. We kunnen hierdoor allerlei bijzondere activiteiten aanbieden die goed passen in een vergaderprogramma. Denk aan het teambuildingspad, een gps-tocht met samenwerkingsopdrachten of onze escape rooms.

Eten & drinken

Onze kok Arno zorgt al meer dan 20 jaar voor de lekkerste hapjes, drankjes en diners. We denken graag met je mee over de catering tijdens jullie vergaderarrangementen.

Genieten van een uitgebreid lunchbuffet bij De Wilgenweard in Nijverdal

Vergaderlocatie aan of op het water

Rondom de Wilgenweard vind je verschillende terrassen. Ze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een vergaderarrangement. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op het water, hier vindt je ook de Biergarten. Het terras aan de achterzijde heeft uitzicht op ons activiteitenterrein. Op alle terrassen geniet je van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je zelf bereidt op de bbq of in de pizzajolly.

Meer informatie

Neem contact op met één van ons voor meer informatie over vergaderen in Twente of Overijssel. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!