Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vergaderen met escape room in Overijssel of Twente?

Kom bij ons het zakelijke combineren met ontspanning en breid je vergaderarrangement uit met één van onze escape rooms! Vergaderen doe je in één van onze sfeervolle vergaderzalen. Beamers en andere vergadermaterialen staan klaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een diner.  

Der Bunker- Escape Room

De Bunker ademt de sfeer van de Tweede Wereldoorlog. De woorden en instructies op de wanden zijn in het Duits, er is een authentiek overdrukventiel aanwezig en ook een echte Duitse officierskist is deel van de inrichting van de kamer. Jullie staan nog maar net binnen in deze spannende ruimte of de telefoon gaat. ‘Kijk in de kast’, vertelt een duistere stem. Is dit de manier waarop de hints binnen komen? En lukt het jullie de hints en raadsels te ontcijferen terwijl het geluid van vallende bommen door de ruimte dreunt?

Der Bunker speel je met minimaal 3 en maximaal 8 personen.

The Gentlemen’s Room- Escape Room

We wanen ons in 1841. Thomas Ainsworth is de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM), met een eigen textielweverij aan de oevers van de Regge. Hij is 45 en in de bloei van zijn leven. Totdat hij, op 13 februari 1841, dood wordt aangetroffen in The Gentlemen’s Room van Havezate Eversberg, de plek waar hij woont en zijn kantoor heeft….

The Gentlemen’s room speel je met minimaal 3 en maximaal 8 personen.

Escape The Forest – Outdoor Escape Spel

Escape the forest is een outdoor variant op de escape room! Escape the forest speelt zich af in het bos.  Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos waarbij je moet zien los te komen door middel van 4 verschillende opdrachten die achtereenvolgens worden uitgevoerd. Per opdracht krijg je 15 minuten de tijd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Escape the forest speel je met minimaal 7 & maximaal 13 personen per groep. Elk half uur kun je met een nieuwe groep starten.

Beat The Marix- The next level escape experience

Escape room met 10 kamers

Daar sta je dan met je teamgenoten, in een lange gang met witte muren en een heleboel groene deuren. Er zijn geen aanwijzingen wat er achter elke deur zit. Wel weet je dat er in elke kamer een nieuwe uitdaging op je wacht. Waar begin je?

Ontdek in elke kamer wat je moet doen en hoe je de meeste punten scoort. Lukt het jouw team daarnaast om binnen de tijd de Matrix te verslaan en Amber te bevrijden uit de schijnwereld?

Beat The Matrix speel je met minimaal 3 en maximaal 32 personen

Vorm een team van 3 of 4 personen met je collega’s. De maximale groepsgrootte per tijdslot van 80 minuten is 32 personen.

Vergaderarrangementen

Een inspirerende omgeving helpt een vergadering succesvol te maken. De Wilgenweard heeft 3 prachtige vergaderruimtes voor grote en kleine groepen. Daarnaast is het ook mogelijk om te vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge. Wij bieden vergaderarrangementen aan per uur, voor een dag of voor meerdere dagen. Overnachten na een vergaderarrangement is bij ons ook mogelijk. Door het programma te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor bijvoorbeeld teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!