Ik heb een vraag
Vergaderen met escape room in Overijssel of Twente?

Vergaderen met escape room in Overijssel of Twente?

Kom bij ons het zakelijke combineren met ontspanning en breid je vergaderarrangement uit met één van onze escape rooms! Vergaderen doe je in één van onze sfeervolle vergaderzalen. Beamers en andere vergadermaterialen staan klaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een diner. Tijdens of na het vergaderen ook op een ontspannen manier met elkaar aan de slag? Dat kan in onze geweldige escape rooms! We hebben 2 kamers, 1 outdoor variant en een escape challenge met 10 kamers tot je beschikking, waardoor dit arrangement ook geschikt is voor grotere groepen. 

sfeervolle vergaderlocatie bij De Wilgenweard in Nijverdal

Escape room De Bunker

De Bunker ademt de sfeer van de Tweede Wereldoorlog. De woorden en instructies op de wanden zijn in het Duits, er is een authentiek overdrukventiel aanwezig en ook een echte Duitse officierskist is deel van de inrichting van de kamer. Jullie staan nog maar net binnen in deze spannende ruimte of de telefoon gaat. ‘Kijk in de kast’, vertelt een duistere stem. Is dit de manier waarop de hints binnen komen? En lukt het jullie de hints en raadsels te ontcijferen terwijl het geluid van vallende bommen door de ruimte dreunt?

tweede wereld oorlog escape room

Escape Room The Gentlemen’s Room

We wanen ons in 1841. Thomas Ainsworth is de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM), met een eigen textielweverij aan de oevers van de Regge. Hij is 45 en in de bloei van zijn leven. Totdat hij, op 13 februari 1841, dood wordt aangetroffen in de gentlemen’s room van Havezate Eversberg, de plek waar hij woont en zijn kantoor heeft….

Escape The Forest

Escape the forest is een uniek outdoor variant op de escape room! Escape the forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos en hebben 15 minuten de tijd per opdracht. De opdrachten los je alleen op door goed samen te werken, te luisteren en elkaars kwaliteiten te benutten. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten.

Beat The Matrix

Nadat in de 21e eeuw kunstmatige intelligentie werd uitgevonden, nam dit de macht over van de mensheid. Mensen dienden als herbruikbare energiebron voor de machines en de Matrix is een illusie om hen onwetend en kalm te houden. De Matrix was echter geen foutloze simulatie en hackers kwamen erachter dat de wereld waarin zij leven een schijnwereld is, genaamd de Matrix. Na een lange strijd tegen de machines hebben hackers het voor elkaar gekregen om alle mensen uit de Matrix te laten ontsnappen. Dit werd gedaan door speciale codes door te geven via telefoons en zo de overstap te maken naar de echte wereld. In het oude hoofdgebouw gebeuren de laatste tijd rare dingen en wordt er nog een activiteit waargenomen. Is echt iedereen ontsnapt uit de Matrix?

Ontdek deze next level escape experience met maar liefst 10 kamers en opdrachten.

The next level escape experience Beat The Matrix voor kleine en grote groepen

Vergaderarrangementen

Een inspirerende omgeving helpt een vergadering succesvol te maken. De Wilgenweard heeft 3 prachtige vergaderruimtes voor grote en kleine groepen. Daarnaast is het ook mogelijk om te vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge. Wij bieden vergaderarrangementen aan per uur, voor een dag of voor meerdere dagen. Overnachten na een vergaderarrangement is bij ons ook mogelijk. Door het programma te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor bijvoorbeeld teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!