Ik heb een vraag
Wilgenweard

Voetbal trainingskamp winterstop

Steeds meer (amateur)voetbalclubs gaan in de winterstop in januari/februari op voetbal trainingskamp. Een goed idee,  want zo bereid je je team goed voor op de tweede seizoenshelft en is het een perfecte teambuilding activiteit. Je kunt dan met het hele team naar Turkije of  Spanje afreizen maar een trainingskamp kan ook perfect in Nederland worden georganiseerd. Bij De Wilgenweard in Nijverdal bieden we alles voor een perfect georganiseerd voetbal trainingskamp tijdens de winterstop!

Wij helpen om de juiste oefentegenstanders te vinden.

Bij een trainingskamp hoort natuurlijk één of meerdere oefenwedstrijden.  De Wilgenweard ligt praktisch naast Sportpark Gagelman met vaste bespelers De Zweef (zondag 1e  klasse), DES (zaterdag 3e klasse) en iets verderop speelt Hulzense Boys (zaterdag 2e klasse).
Daarnaast onderhouden wij contacten met alle voetbalclubs uit de gemeente Hellendoorn en omgeving. Wij vinden dus altijd een tegenstander van het juiste niveau in de buurt op een (kunst)grasveld voor zowel dames- als herenvoetbal.

Veel faciliteiten voor een perfect trainingskamp

Je vindt bij ons de alle faciliteiten voor een geslaagd trainingskamp. Wat dacht je van 12 voetbalvelden, een kunstgrasveld voor voetbal of korfbal, hockeyvelden en een skeeler/wielerbaan van 400 m?  Of de tennisbanen en de 6-laans kunststof atletiekbaan die op wandelafstand liggen?

Andere sportieve activiteiten

Wil je naast de oefenwedstrijden ook nog andere sportieve activiteiten ondernemen? Dat kan bij De Wilgenweard: wat dacht je van mountainbiketocht op de Sallandse Heuvelrug,

Bij sneeuwval verandert de heuvelrug in een prachtig wintersportparadijs waar volop gelanglauft kan worden! En op onze eigen terrein hebben we o.a. een indoor klimwand, diverse escape rooms, een abseiltoreneen touwparcours en Gravity Fall tokkelbaan waar je een vanaf het 12 meter hoge platform naar beneden tokkelt.

Sportmaaltijden

Als je intensief traint, wil je natuurlijk ook dat daar rekening mee wordt gehouden tijdens het eten. Onze uitgebreide keuken serveert dan ook heerlijke sportmaaltijden en buffetten tijdens het trainingskamp.

Feestavond en stappen

Naast al het sportieve geweld moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Dat kan met een bijv. met de Pubquiz in  één van onze drie feestzalen.  Of organiseer een pokertoernooi. En als je met het hele team wilt gaan stappen in een discotheek in de buurt regelen we taxivervoer heen en terug naar  Zaal Dijk of Lucky. Aanrader op wandelafstand is de Budde en N-Joy in Nijverdal.