Ik heb een vraag
Wilgenweard

Ideeën voor een vriendendag

Je kijkt er weken naar uit en hebt het er maanden later nog over: een échte vriendendag. Zo’n dag waar je een paar activiteiten doet, maar waar  genoeg tijd is om bij te kletsen en lekker te eten. Organiseer de gaafste vriendendag in Overijssel!

Themaspellen op een vriendendag?

Je kunt kiezen uit veel activiteiten bij ons, waarvan de thema spellen het populairst zijn: Expeditie Robinson, Wie is de Saboteur? en Fort Boyard. Een verrassende en nieuwe activiteit is Beat the matrix.  Of kies één van de escape rooms, die je binnen én buiten kunt spelen.

expeditie robinson bij de Wilgenweard

Of kies je voor een sportief vriendenuitje?

Gaan jullie voor uitdagende sportieve activiteiten? Veel gekozen activiteiten op een vriendendag zijn de Reggesurvival, het touwbaanparcoursmountainbiken en abseilen.

TIP: Sluit je dag af met een geweldige feestavond met een pubquiz of Swingo Bingo en lekker te eten en drinken.  

Speel dit Fort Boyard uitje., vol spanning en avontuur bij de Wilgenweard in Nijverdal. Welk team verzameld de meeste sleutels?

Wat vind je op onze locatie?

De locatie van De Wilgenweard is uniek en zeer geschikt voor vriendengroepen: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en aan rivier de Regge in Overijssel. Je vindt bij ons volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten. 

de Wilgenweard Nijverdal de feest en activiteitenlocatie van het oosten

Blijven overnachten na je vriendendag?

Extra relaxt wordt je vriendendag als je ’s avonds na het feesten blijft overnachten in één van de 12 kamers van onze sportherberg. 

Boeken of meer informatie?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie over een vriendendag. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!