Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vrijgezellenfeest Wie is de Saboteur?

Een vrijgezellenfeest met het thema ‘Wie is de Saboteur?’ Daar zijn jij, je vrienden en de aanstaande bruid/bruidegom vast wel voor in. Na jaren vriendschap denk je elkaar goed te kennen, maar is dat ook echt zo? Heb jij in de gaten wie van jullie de boel saboteert en stiekem een andere opdracht heeft?

Er is één verrader in jullie midden die als opdracht heeft de boel te saboteren. Dat terwijl jullie zoveel mogelijk geld moeten ophalen én de Saboteur moeten zien te ontmaskeren. Wie is dit jaar de boel aan het saboteren? Wie speelt het spel het beste, wie haalt de finale… ? Zou het niet leuk zijn om dit spannende spel zelf te spelen? Bijvoorbeeld als thema tijdens een vrijgezellenfeest. De hele groep komt hierbij in actie al is er natuurlijk altijd speciale aandacht voor de vrijgezel 😉

Wie is de Saboteur?

Ons Wie is de Saboteur? arrangement is compleet vernieuwd! De spellen zijn nog spectaculairder en er zijn meer mogelijkheden voor de verrader om te mollen. Zo spelen jullie spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Saboteur voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Saboteur is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

Over De Wilgenweard

De Wilgenweard biedt uitdagende uitjes en zakelijke arrangementen op een unieke locatie omringd door natuur. Al ruim 15 jaar ontvangen we groepen collega’s, vrienden, families, scholen en sportteams voor indoor en outdoor activiteiten, trainingen, feesten en vergaderingen. We zijn enorm trots op ons pand: een enorme ‘blokhut’ met drie sfeervolle zalen, een restaurant & bar en 12 tweepersoons hotelkamers. Als je de deur uitstapt sta je meteen op ons activiteitenterrein met o.a. een spectaculaire touwbaan en ondergronds gangenstelsel. Aan de voorkant een prachtig terras en biertuin aan het water. Om de hoek het bos, de heuvels van de Sallandse Heuvelrug, sportvelden en water. Dit alles maakt het mogelijk om de meest leuke, sportieve en uitdagende arrangementen samen te stellen.

De Wilgenweard in Nijverdal

Meer weten?

Zie jij een vrijgezellenfeest met het thema ‘Wie is de saboteur?’ helemaal zitten? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Hier vind je ook nog andere leuke ideeën voor een dagje uit met vrienden.
Vrijblijvend contact opnemen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!