Ik heb een vraag
Wilgenweard

‘Wie is jullie mol’ in Overijssel als teamuitje!

Zit jij ook iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van ‘Wie is de Mol’? En lijkt meedoen aan dit zenuwslopende, maar oh-zo-super-gave spel jou geweldig? Dat kan! Trommel je vrienden, familie of collega’s op en beleef samen het themaspel ‘Wie is jullie Mol’ in Overijssel bij de Wilgenweard! (en lees de gouden tips!*)

‘Wie is jullie mol’ is een teamuitje vol competitie, waarbij iedereen meedoet!

Ons Wie is jullie Mol arrangement is uitdagend, spannend en uniek! De spellen zijn spectaculair, er moet samengewerkt worden en er zijn volop mogelijkheden voor de Mol om te saboteren. Dat maakt het spel zo leuk dat iedereen gegarandeerd meedoet bij dit teamuitje!

Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ontwikkelden we spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen.

Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.
lees verder na de foto

Leukste teamuitje in overijssel

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Mol is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

*3 gouden tips voor het ‘Wie is jullie mol’ spel

Ga je met je team dit spel spelen? Pak een voorsprong op je teamgenoten met deze gouden tips!

#1 Follow the money
#2 Niets is wat het lijkt
#3 Trust nobody

Nog een gouden tip;-):  beleef ‘Wie is jullie mol’ in Overijssel.

We moeten eerlijk toegeven: het land waar het spel Wie is de Mol lijkt ultiem. Maar ook ons Twentse landschap is een bijzondere plek voor dit spannende spel. De Wilgenweard wordt omringd door natuur: water en bossen om de hoek, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Al ruim 15 jaar ontvangen we groepen collega’s, vrienden, families, scholen en sportteams voor indoor en outdoor activiteiten, trainingen, feesten en vergaderingen. We zijn enorm trots op ons pand: een enorme ‘blokhut’ met drie sfeervolle zalen, een restaurant & bar en 12 tweepersoons hotelkamers. Als je de deur uitstapt sta je meteen op ons activiteitenterrein met o.a. een spectaculaire touwbaan en ondergronds gangenstelsel.

Speel wie is jullie mol als teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als vriendenuitje

Meer weten?

Durf jij een rol te spelen in ons spannende ‘Wie is de Mol?’ spel? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Vrijblijvend contact opnemen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!