Ik heb een vraag
Wielercafé

Wielercafé

Waar bekijken jullie de etappes van de Tour de France?

“Hey Ralf, wanneer zet je je tussensprint in? Of laat je het aankomen op de laatste 6 etappes haha” vraagt Herman met een grijns.

De tourpoule zorgt voor een leuke strijd bij ons op kantoor;  “Ik kijk hier al een maand naar uit” meldt Timo. Wat hebben de wielerliefhebbers bij ons dit gemist.

Onze tourpoule koning Herman is de fanatiekste. Zelf zie je hem niet snel op een wielrenfiets,  mountainbiken is zijn grote passie. Toch vindt hij wielrennen fantastisch, om naar te kijken.
Voor de tourpoule analyseert hij uitslagen, leest interviews en volgt al weken verschillende renners om een goeie ploeg samen te stellen voor het onderlinge spelletje Tourpoule.

Mis jij het ook zo de gezelligheid met je fiets vrienden? Strijden om een hoge plek in de tourpoule, samen wielrennen kijken. Naar een café waar je lekker met je fietskleding naar binnen mag zonder meteen raar bekeken te worden? Waar een heerlijk biertje met borrelhapje geserveerd wordt aan tafel en waar je de tour op een heel groot scherm kan volgen? 

Dit kan vanaf zondag 6 september in het gezelligste wielercafé van Nijverdal en Hellendoorn!

Een pop up wielercafe met meer ruimte dan in je huiskamer, een koud lokaal biertje, appelgebak en bitterballen.

Samen met andere wielrenliefhebber kun je hier eindeloos ouwehoeren over de kansen van de wielrenners, je eigen tourpouleteam en volg je de beelden van de tour de France.

Reserveer direct een plekje! Vol=Vol