Ik heb een vraag
XXL Escape Experience

XXL Escape Experience

Een XXL Escape Experience met je team?

Voor groepen tot 120 personen.

De klok tikt de tijd weg, de adrenaline stijgt…Weet je binnen 60 minuten te ontsnappen uit één van de escape rooms? Of je in het bos te ontdoen van de ketens waarmee jij en je team aan elkaar vastzitten én het punten record te verbreken? Of probeer je het geheim van de Matrix te ontrafelen in de 10 kamers bij dé escape experience Beat the Matrix?

Met ons aanbod escape games en Beat the Matrix bieden we voor groepen van 3 tot 120 personen een XXL Escape Experience aan!

Wanneer jij en je collega’s ook gek zijn van escape rooms en geheimen ontrafelen is dit jullie grote uitdaging!

Indoor activiteiten De Wilgenweard in Nijverdal voor familieuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje

Beat the Matrix

Beat the Matrix is een super spannend escape spel van 3 tot 32 personen. Je speelt in 10 verschillende kamers het spel met o.a. super gave virtual reality-, augmented reality- & laser games! Door zoveel mogelijk punten te behalen kom je achter de geheime opdracht. Weet jij die te ontrafelen en de Matrix te verslaan? Je speelt dit spel in teams van 3-4 personen.

Escape the Forest

Escape the Forest

Met je team word je vastgeketend aan een boom middenin het bos… Door vier uitdagende opdrachten uit te voeren scoor je punten en weet je jezelf te ontketenen! Wie scoort de meeste punten binnen de snelste tijd? Lukt het jullie om het record te breken? Je speelt dit spel in teams van 7 tot 13 personen.

tweede wereld oorlog escape room

De Bunker

BAM! De deur slaat achter je dicht! Weet je binnen 60 minuten te ontsnappen uit escape room de Bunker die helemaal in de sfeer is van de tweede wereldoorlog? Je speelt dit spel in teams van 3 tot 8 personen.

Escape room in combinatie met een vergadering, bij De Wilgenweard in Nijverdal bieden wij escape room voor grote en kleine groepen aan en biedt onze locatie diverse vergaderopties.

Gentlemen’s Escape Room

Waan je in 1841 in de tijd dat de textielindustrie in Twente volop bloeit. Hoe is de succesvolle directeur Thomas Ainsworth om het leven gekomen? Weet jij de moord op te lossen? Je speelt dit spel in teams van 3 tot 8 personen.

De XXL Escape Experience bestaat uit:

  • 2,5 uur escapegames vol met spanning en avontuur
  • €17,50 per persoon
  • Maximaal 120 personen

De groep wordt eerst onderverdeeld over verschillende escape activiteiten, zodat iedere groep zijn ultieme escape experience kan beleven! Hierbij speelt bijvoorbeeld groep 1 Beat The Matrix, groep 2 Escape the Forest en groep 3 een van de escaperooms met een keuze activiteit.