Ik heb een vraag
Wilgenweard

Zoek je een feestlocatie voor jouw bruiloft in Twente of Overijssel? Check dan deze tips!

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden… dus dat vraagt om een geweldige feestlocatie! Zoeken jullie een feestlocatie voor een bruiloft in Twente of Overijssel? Dan ben je bij De Wilgenweard aan het juiste adres. Wij hebben drie sfeervolle zalen en heerlijke (overdekte) terrassen aan het water!  Hier ontvangen we grote en kleine groepen, er kan fantastisch gedanst worden en natuurlijk zorgen we voor een geweldige aankleding en heerlijk eten! Voor ieder budget wat wils.

Hieronder zes redenen om jullie bruiloft te vieren in één van onze feestzalen!

Vier je complete bruiloft bij De Wilgenweard in Nijverdal

1. Sfeervolle zalen

Alle drie onze feestzalen kenmerken zich door een knusse sfeer en veel hout. In de ene zaal waan je je in een luxe jachthut met balken aan het plafond, een gezellige bar en ramen met uitzicht op het water en het bos. De andere twee zalen zijn echte feestzalen, met lichte kleuren, een natuurlijke sfeer, maar ook met een dansvloer en discolampen. Deze twee zalen kunnen samengevoegd worden tot één hele grote zaal, waar je ook met grote groepen helemaal uit je dak kunt gaan! In alle drie de zalen is een bar, beamer en geluidsapparatuur aanwezig.

Bruiloften vier je al van 20 tot 200 personen.

2. Aankleding & sfeer van de zaal

Vanzelfsprekend zorgen wij voor lekkere drankjes en hapjes, goede bediening en fijne (live) muziek. Over de aankleding van de zaal gaan we graag uitgebreid met jullie in gesprek. Welke sfeer past bij jullie bruiloft? Willen jullie zitten of moet er vooral veel ruimte zijn om te dansen? Of zijn jullie op zoek naar iets super origineels, bijvoorbeeld een thema-aankleding, zoals maffia of tirol?

3. Buiten bruiloft op (overdekte) terras

Zoek je een locatie waar je buiten én binnen je bruiloft kunt vieren?  Spraakmakend zijn de trouwfeesten die we op de terrassen aan de Regge organiseren. Zwoel briesje, mooie verlichting die weerkaatst in het water, passende muziek, hapje en drankje…. een onvergetelijk moment! Kies uit ons verdekte terras met tipi tent, kies voor de biergarten aan het water of de hooiberg voor wat kleinere groepen van maximaal 30 personen.

4. Goede muziek

Goede muziek kan een avond echt compleet maken. Natuurlijk kan je kiezen voor een goede playlist die lekker de hele avond afgespeeld wordt. Maar een band uitnodigen voor gave live muziek is ook een optie! Geef jouw wensen aan en we denken met je mee over de mogelijkheden.

5. Activiteitenprogramma

Geen zin om de hele avond te feesten of te dansen, maar wel zin in wat activiteit? Dan zijn er opties genoeg voor een leuke activiteit als aanvulling op jullie feest. Duik met elkaar een uur de spannende escape room in, kies voor een swingo bingo of maak een vrije val van 12 meter hoogte!

6. Overnachten

Feesten tot in de late uurtjes? Dan hebben jullie (en de gasten) vast geen zin meer om naar huis te rijden. Geen probleem, wij hebben namelijk 12 tweepersoons hotelkamers tot je beschikking. Boek een overnachting en een lekker ontbijt en maak van jullie bruiloft een compleet feestweekend!

Meer weten?

Maak een virtuele tour door onze zalen en krijg een foto-impressie. Wil je onze zalen persoonlijk komen bekijken, dat kan altijd. Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!