Ik heb een vraag
Wilgenweard

Het zomeraanbod voor een gezellig uitje

Samen meedoen met zomeractiviteiten, kom lekker lunchen op één van de terrassen óp of naast het water en geniet van de mooie nazomer!

Actief zomers uitje op het water

Ben jij een echte waterrat? Geniet dan van een ontspannende peddeltocht op het rustige kabbelende riviertje de Regge. Kies je voor een 3-persoons Canadese kano, een Sit on Top kajak of een SUP?
Na afloop geniet je van een drankje op één van de terrassen aan het water.

De zomeractiviteiten op het water op een rij:

  • Kanovaren in een 3-persoons kano of een Sit on Top kajak
  • Suppen op een supboard
  • En het bijzondere kano by night! Elke woensdag in de zomervakantie.
suppen bij de Wilgenweard

Actief erop uit in de bossen

Huur een mountainbike (óók elektrisch) en geniet van één van de mooie en uitdagende mountainbikeroutes, die starten vanaf de Wilgenweard.

Wandelen in de bossen is meer iets voor jullie? Met de Navigatie Challenge wordt het wandelen net iets uitdagender en speelser. Probeer via verschillende routevormen de weg door de bossen te vinden. Je bent zonder dat je het in de gaten hebt een paar uur aan de wandel.

Liever iets korter wandelen en puzzelen omdat je jongere kinderen hebt? Kies dan voor het kompasmysterie.

De zomeractiviteiten in de bossen op een rij:

mountainbiken bij de Wilgenweard

Gemotoriseerde uitjes

Wie kent het nog, de good old Sterrit Autopuzzeltocht! Al puzzelend en ontdekkend vind je met je eigen auto de weg door het prachtige Vechtdal of het Twentse landschap. Ideaal als het weer net wat minder is, maar je er toch een leuke dag van wil maken.

Tip: Boek een picknickmand erbij en geniet onderweg op een mooi plekje.

  • Een Sterrit. Kies de route door het Twentse landschap: Sterrit Markelo, door het Vechtdal: Sterrit Dalfsen of door het prachtige Sallandse land; Sterrit Salland.

Geniet van een hapje en/of drankje op ons (water)terras

Voor, tussendoor of na je activiteit kun je genieten van een hapje en/of drankje, een smakelijke lunch of een heerlijk diner op één van onze terrassen of in het Grand Café. Deze zomer kun je niet alleen plaatsnemen op onze terrassen aan het water, maar ook óp ons waterterras! De perfecte plek om even bij te komen van de zomerse activiteiten.

Ook zonder reservering of activiteit mag je vrijblijvend plaatsnemen op ons terras voor een hapje en/of drankje (elke dag!) en lunch (woensdag t/m zondag). Dineren kan op reservering vanaf donderdag t/m zondag! Met een heerlijk briesje door je haren en het geluid van de stromende Regge, kun je genieten van de culinaire hoogstandjes van onze chef-kok Arno en souschef Jonathan.

Ben je met een grotere groep? Dan kun je ook kiezen voor een barbecue om ultiem van de zomeravond te genieten. Óf doe een pizzajolly en maak je eigen pizza op de echte Italiaanse manier: in een steenoven!

Stel zelf je uitje samen met ons zomeraanbod

Voor je uitje met je vrienden, familie of collega’s kun je kiezen uit:

escape the forest bij de Wilgenweard Nijverdal

Meer informatie?

Zit er wat leuks tussen maar heb je nog vragen over je uitje? Neem gerust contact met ons op!