Ik heb een vraag
6 tips voor de leukste herfst- en winteractiviteiten in Twente!

6 tips voor de leukste herfst- en winteractiviteiten in Twente!

Na een heerlijke nazomer moeten we eraan geloven: dalende temperaturen, regen en wind. Maar geen nood! Wij zorgen voor de leukste (binnen)activiteiten deze herfst en winter. Voor groepen collega’s, families of vrienden. In een lekker warm pand, sfeervol ingericht en met een lekker herfst– en wintermenu op de kaart.

Het wordt buiten kouder, maar toch wil je nog een bedrijfsuitje organiseren. Of gezellig met vrienden of familie een avond actief bezig zijn. Komt dit je bekend voor? Lees dat onze tips voor de leukste uitjes dit najaar in Twente en Overijssel.

1. Wie is de Mol?

Heb jij in de gaten wie van jullie de boel saboteert en stiekem een andere opdracht heeft? Het Wie is de Mol arrangement is een perfecte activiteit voor de herfst/winter! Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ontwikkelden we spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Leukste teamuitje in overijssel

2. Pubquiz

Een pub, pop en/of sportquiz is het ideale onderdeel van een gezellige feestavond of uitje. Een enthousiaste quizmaster onderwerpt de teams aan verschillende rondes met vragen. Wat het thema is van deze vragen bepalen jullie zelf: pub, pop of sport.

3. Escape room

Onze twee escape rooms vallen eigenlijk bij alle soorten groepen in de smaak. Samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol, dat maakt de escape room bijvoorbeeld ook geschikt voor een personeelsuitje. Maar ook families, vrienden en scholen beleefden super veel plezier aan hun deelname aan onze escape rooms! Met een groep zit je opgesloten in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.

Escape room in combinatie met een vergadering, bij De Wilgenweard in Nijverdal bieden wij escape room voor grote en kleine groepen aan en biedt onze locatie diverse vergaderopties.

4. CSI Moordspel

Spannende gebeurtenissen dit najaar in Nijverdal! Enkele dagen geleden werd er bij de Wilgenweard in Nijverdal een moord gepleegd. Het onderzoek is nog in volle gang, maar tot op heden zonder resultaat. De politie geeft het onderzoek uit handen. Lukt het jullie om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen en deze moordzaak op te lossen? 

5. Workshop Djembé

Laat je meevoeren op het ritme van de djembé. Voel de sensatie en het plezier van het gezamenlijk spelen tijdens deze workshop djembé spelen. Djembéspeler Yves leert je samen met je collega’s, familie of vrienden een aantal vrolijke ritmes op de djembé. Ervaar met je groep hoeveel energie het gezamenlijk trommelen geeft!

Gezellige, creatieve worskhop Djembé. Perfect voor teambuilding tijdens bedrijfsuitje of als familiedag

6. Winterbarbecue

Heerlijk warm bij het knisperende vuur genieten van een winterse barbecue, gezellig met je vrienden, familie of collega’s lekker barbecueën op het winter terras! Maak de avond of middag compleet met één of meerdere sportieve activiteiten, zoals een ondergronds gangenstelsel, handboogschieten of een oriëntatierun.

Winteractiviteiten bij De Wilgenweard

Wil je meer weten over deze leuke activiteiten voor dit najaar? Neem gerust contact met ons op of download de informatiebrochure. We hopen je snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!