Ik heb een vraag
Organiseer dé leukste herfst- en winteractiviteiten in Twente!

Organiseer dé leukste herfst- en winteractiviteiten in Twente!

Kaarsjes op tafel, heerlijke kruidige gerechten, dekentje over en warme chocomelk! Na een heerlijke nazomer moeten we eraan geloven: dalende temperaturen, regen en wind. 

Tijd voor  gezellige herfst- en winteractiviteiten met je collega’s, families of vrienden. In een lekker warm pand, een overdekte tipi tent, dit allemaal sfeervol ingericht en met een lekker herfst– en wintermenu op de kaart.

Lees dat onze tips voor de leukste indoor herfst- en winteractiviteiten in Twente en Overijssel.

1. Beat The Matrix

Tik, tok…. de tijd loopt.. de spanning is om te snijden.. krijgen jullie het voor elkaar om de bom op tijd uit te schakelen?

Beat The matrix is de next level escape experience. Een escape game met maar liefst 10 verschillende kamers voor groepen van 2 tot 16 personen.

Ontsnap uit het donkere laserparcours, geef de juiste antwoorden in de mysterieuze spiegelkamer, vind je weg door New York met een VR bril en kraak de code om The Matrix te verslaan en amber te bevrijden.

Een fantastisch escape spel, geschikt voor jong en oud!

Beat the Matrix bij de Wilgenweard NIjverdal

 

2. De slimste mens

Wie is de winnaar van de Tour de France 2020? of wie was de eerste Nederlandse koningin? Weet jij het antwoordt op deze vragen? Dan ga jij er misschien wel vandoor met de eervolle titel van De slimste mens!

Een enthousiaste quizmaster onderwerpt (in een besloten setting) jou en je vrienden, collega’s of familie aan verschillende rondes met vragen. De Slimste mens speel je individueel op je telefoon en is uitermate geschikt voor een gezellige feestavond of uitje Corona Proof. De bar wordt gezellig ingericht met voldoende ruimte, zodat iedereen 1,5 uit elkaar kan zitten.

Ben jij de slimste? Daag dan nu je vrienden, collega’s of familie uit!

3. Escape room 

I.v.m. de covid-19 maatregelen boekbaar voor gezinnen/ huishoudens

BAM! De deur slaat dicht.. daar sta je dan, opgesloten in de escape room. Ontdek de geheimen, kraak de codes en ontrafel het geheim! Lukt het jullie om te ontsnappen? Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie.

Speel een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room.  

escaperoom bij de Wilgenweard

 

4. Winter barbecue

Hou jij ook zo van de zomer omdat je dan heerlijk kan barbecueën? Ook bij koude wintertemperaturen past perfect een barbecue! Geniet van een heerlijk sappige wild worstje, een gepofte aardappel en fantastische wildzwijn ham! 

Gezellig samen met je vrienden, familie of collega’s lekker barbecueën op het (overdekte) winter terras! Warm bij het knisperende vuur genieten van een winterse barbecue. Maak de avond of middag compleet met één of meerdere gezellige of sportieve activiteiten.

 

4. Escape Diner

Nieuw! Boekbaar vanaf november

Het spannendste en gezelligste escape diner! het ideale uitje voor in de herfst en winter.

Gezellig, spannend en lekker; een escape room gecombineerd met een diner.  Op dit moment nog volop in ontwikkeling. Boekbaar vanaf november!

Schrijf je nu in en ontvang als eerste de informatie en de mogelijkheid om te boeken 

winterbbq bij de Wilgenweard

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze leuke herfst en winteractiviteiten? Neem gerust contact met ons op of download de informatiebrochure. We hopen je snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!

Kijk ook eens op ons Instagram of facebookaccount voor de perfecte sfeerimpressie