Activiteiten

Wij zetten onze gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk en figuurlijk in beweging. Zodat je geniet van een speciale belevenis, maar ook iets van jezelf ontdekt. 

Hoe de samenstelling van jullie groep ook is, plezier maken, actief bezig zijn én samenwerken zijn altijd een goede combinatie. Dat vind je bijvoorbeeld bij Wie is de Mol, Fort Boyard of Escape the Forest

Komen jullie om een team te versterken of om elkaar beter te leren kennen? Kies dan bijvoorbeeld voor een bedrijfstraining, teambuilding of bedrijfsuitje. Activiteiten die we hierbij vaak aanbieden zijn ons teambuidingspad, samenwerkingsopdrachten of één van onze drie escape rooms

Kennismaken, leren samenwerken en plezier komen samen tijdens onze schoolkampen. Populair zijn de touwbaan, vlotbouwen en varen en de Reggesurvival.

Bij  familiedagen draait het om gezellig bijpraten en samen leuke dingen doen. Bijvoorbeeld met het spannende themaspel Expeditie Robinson, het nieuwe ‘Escape the forest’, een workshop djembé, of heerlijk genieten met een rondvaart op de Regge.

Kortom: wij hebben alles in (en om) huis voor een actieve en leuke dag, samen met collega’s, vrienden, familie, klas- of teamgenoten!