Ik heb een vraag
Wilgenweard

Over ons


Over Team Wilgenweard: hoe het begon

20 jaar geleden durfde Herman Pronk, die nu nog één van de eigenaren is van De Wilgenweard, zijn baan als groepsleider bij de Reggeberg op te zeggen.

Het organiseren van activiteiten, dat was zijn passie. Dat deed Herman al van jongs af aan; in zijn jeugd was er op de campings nog niet veel te beleven. Geen punt! Herman organiseerde zelf als jochie allerlei activiteiten voor de campinggasten. Prachtige vakanties waren dat en die passie ontwikkelde hij zó, dat hij er op zijn 38e voor koos professioneel te gaan ondernemen in recreatie en toerisme.

In 1998 werd een droom werkelijkheid, hij zette samen met een vriend een bedrijf op dat activiteiten organiseerde voor groepen: Route Profile.

Het was pionieren, want ze verkochten themafeesten toen bijna niemand dat nog kende. Western parties, Tiroler feesten, Mexican parties werden georganiseerd bij horecagelegenheden in en rondom Hellendoorn.

themafeesten bij de Wilgenweard

Een eigen accommodatie en een andere naam

Een volgende grote droom was een eigen accommodatie. Die droom kwam uit in april 2001, toen De Wilgenweard officieel werd geopend! 

Na met verschillende compagnons het bedrijf te hebben gerund, is hij nu samen met zijn partner Marian Freriks, eigenaar van de Wilgenweard.

Herman en Marian

Team De Wilgenweard

Ons team bestaat uit enthousiaste en sportieve mensen die ook een beetje zichzelf durven te presenteren. Bedrijven, sportieve groepen, families, vrienden en scholen een onvergetelijke dag of weekend bezorgen: dat is ons doel. Hiervoor zetten wij ons in met veel positieve zin, kennis, ervaring en humor.

Bij De Wilgenweard werken 15 vaste medewerkers. Samen goed voor bijna 100 dienstjaren, want als De Wilgenweard eenmaal in je bloed zit ga je er ook niet snel meer weg!

Daarnaast hebben we een club van ongeveer 50 parttimers. Sportieve gekken en horecatijgers: allemaal vrolijk, gemotiveerd en enthousiast. 

Personeel 2022
Team Wilgenweard 2022

 

Onze morele waarden

Vriendelijkheid, nieuwsgierigheid, gastvrijheid en leiderschap zijn de waarden die we als leidraad van ons eigen gedrag gebruiken.

Onze missie

We willen onze gasten een onvergetelijke beleving geven met aandacht voor gastvrijheid, samenzijn en verrassend vermaak.

Onze visie

De Wilgenweard wil haar gasten blijven prikkelen met nieuwe ervaringen op het gebied van activiteiten met daarbij passende horeca en wil hiermee trendsetter zijn in Noord-Oost Nederland.

Hoe we dat doen?

Onze morele waarden, missie en visie dragen we uit met ons team, door het aanbieden van onder andere verrassende en professionele bedrijfsfeesten, teambuilding, themafeesten, trainingskampen, vrijgezellenfeesten, schoolkampen en familiedagen.

Jong, oud, super sportief of maar een klein beetje, actief of creatief… het is ons streven om voor al die mensen een aanbod te creëren waar men warm van wordt. Met collega’s, vrienden of familie een gezellige dag beleven op een unieke locatie op de grens van Twente en Salland: dat lukt gegarandeerd bij ons!

De Wilgenweard in Nijverdal

Locatie

Onze locatie is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en aan het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op ons terrein is volop ruimte voor indoor- en outdooractiviteiten en we hebben een sportherberg met 12 tweepersoonskamers.

De Wilgenweard biedt binnen de ruimte aan drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Contact

Heb je vragen of speciale wensen, neem dan contact op, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.

Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!