Ik heb een vraag
Wilgenweard

Over ons


Over Team Wilgenweard: hoe het begon

23 jaar geleden durfde Herman Pronk, die nu nog één van de eigenaren is van De Wilgenweard, zijn baan als groepsleider bij de Reggeberg op te zeggen. Deze grote stap is goed uitgepakt.

Het organiseren van activiteiten was voor Herman zijn passie. Dat deed hij al van jongs af aan. In zijn jeugd was er op de campings in de omgeving nog niet veel te beleven. Geen punt! Herman organiseerde zelf als jochie allerlei activiteiten voor campinggasten, waaronder een zeskamp. Hij haalde hier zijn energie en voldoening uit en ontwikkelde zijn passie voor het organiseren van recreatieve activiteiten. Op zijn 38e koos hij er dan ook voor om professioneel te gaan ondernemen in de recreatie en toerisme branche.

In 1998 werd deze droom werkelijkheid, hij zette samen met een vriend een bedrijf op dat activiteiten organiseerde voor groepen: Route Profile. Het was pionieren, want ze verkochten themafeesten toen bijna niemand dat nog kende. Western parties, Tiroler feesten en Mexican parties werden veel geboekt bij horecagelegenheden in en rondom Hellendoorn.

themafeesten bij de Wilgenweard

Een eigen accommodatie en een andere naam

Een volgende grote droom was een eigen accommodatie. Die droom kwam uit in april 2001, toen De Wilgenweard officieel werd geopend! Na met verschillende compagnons het bedrijf te hebben gerund, is hij nu samen met zijn partner Marian Freriks, eigenaar van de Wilgenweard.

Herman en Marian

Team De Wilgenweard

Herman heeft een groot team om zich heen gekregen, die allemaal een steentje bijdragen. Het team bestaat uit enthousiaste en sportieve mensen die het leuk vinden om voor groepen te staan en gasten een onvergetelijke dag te laten beleven. Onze medewerkers zetten zich in voor verschillende groepen zoals bedrijven, sportieve groepen, families, vrienden en scholen. Met veel positieve zin, kennis, ervaring en humor maken zij jullie dag compleet.

Bij De Wilgenweard werken 15 vaste medewerkers en 50 parttimers in de horeca en activiteiten. Door de gezellige, flexibele en enthousiaste sfeer willen onze medewerkers niet meer weg!

Personeel 2022
Team Wilgenweard 2022

 

Onze morele waarden

Plezier, samen, vernieuwen en energie zijn onze morele waarden die we als leidraad van ons eigen gedrag gebruiken. Door deze kernwaarden toe te passen garanderen we een geslaagde dag voor de gasten en onze medewerkers.

Onze missie

Onze missie is om gasten een onvergetelijke beleving geven met aandacht voor gastvrijheid en samenzijn op het gebied van activiteiten en horeca.

Onze visie

De Wilgenweard streeft naar een toonaangevende bestemming waar innovatieve activiteiten en sfeervolle horeca samenkomen en plezier centraal staat. Ons succes wordt gedreven door energiek en enthousiast personeel, dat zich inzet voor unieke ervaringen en gastvrijheid van de hoogste kwaliteit.

Hoe we dat doen?

Onze morele waarden, missie en visie dragen we uit met ons team, door het aanbieden van onder andere verrassende en professionele bedrijfsfeesten, teambuilding, themafeesten, trainingskampen, vrijgezellenfeesten, schoolkampen en familiedagen.

Jong, oud, super sportief of maar een klein beetje, actief of creatief… het is ons streven om voor al die mensen een aanbod te creëren passend bij elke doelgroep. Met collega’s, vrienden of familie een gezellige dag beleven op een unieke locatie op de grens van Twente en Salland: dat lukt gegarandeerd bij ons!

De Wilgenweard in Nijverdal

Locatie

Onze locatie is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en aan de rivier De Regge. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op ons terrein is volop ruimte voor indoor- en outdooractiviteiten en we hebben een sportherberg met 12 tweepersoonskamers.

De Wilgenweard biedt binnen de ruimte aan drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Contact

Heb je vragen of speciale wensen, neem dan contact op, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.

Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!