Ik heb een vraag
Wilgenweard

Een uniek waterterras!

“We willen even een paar kunststof rijplaten uittesten voor mountainbikemania, mogen we daarvoor even bij jullie een terras op het water testen? Misschien is het ook wel wat voor jullie.” Fons, een zakelijke relatie van mij, kwam met deze vraag en natuurlijk mogen ze dit uitproberen bij ons.

“We laten ze even in het water liggen, kijk maar of je het wat vindt” meldt Fons.

Nu hadden we al langer een idee voor een terras op het water. De terrassen aan de Regge die we al een paar jaar hebben, zijn gewild. Een 5e terras en dan óp in plaats van naast rivier de Regge, is vooralsnog een mooie droom.

Toen ik de volgende dag bij de Wilgenweard aankwam en de drijvende platen op de Regge zag, had ik direct een beeld hoe dit een fantastisch drijvend terras kon worden!

1,5 week later wordt op vrijdagochtend nog een stapel platen geleverd. Met een paar mensen monteren we de platen, maken alles schoon en richten het terras in.

waterterras bij de Wilgenweard

Bedrijfsuitje op de Regge

Een paar uur later is alles klaar, net op tijd klaar voor het bedrijfsuitje van Ferex, de leverancier van de platen. Ongepland een briljante timing! Kunnen ze zelf het drijfvermogen van de platen testen😉

2 dagen later ontvangen we een enthousiaste verslag van het uitje van Ferex. Wat we zelf ook zagen, is dat het een heerlijk terras is geworden, waar je ultiem van en op de Regge kunt genieten.

waterterras bij de Wilgenweard

5 terrassen om uit te kiezen

Dit drijvende terras is ons 5e  terras waar we gasten laten genieten van de prachtige Regge.

Ideaal natuurlijk in deze coronasituatie; Wanneer je met een groep erop uit wilt heb je wat te kiezen!

Wanneer het zoals vandaag wat frisser en natter is, kunnen gasten prima op een overkapt en verwarmd terras terecht.  

Gelukkig wordt het over een paar dagen weer droog en zonnig. Kunnen onze gasten optimaal genieten van ons drijvende terras!

Herman Pronk
mede eigenaar de Wilgenweard