Ik heb een vraag
Wilgenweard

Het mooiste langlauf gebied van Nederland!

De eerste sneeuwvlokken beginnen te vallen en langlauf ski’s worden hier alweer van zolder gehaald. Zal het dit jaar gaan lukken? Eigenaar Herman Pronk kan de sneeuwvlokken wel uit de lucht trekken. Nog een paar centimeters erbij en je kunt fantastisch langlaufen op de Sallandse Heuvelberg.

Langlaufen is voor iedereen

Langlaufen is jezelf op langlaufski’s voortbewegen in de sneeuw.
Je ‘loopt’ als het ware in de de sneeuw, met stokken ondersteun je de afzetbeweging van je benen waardoor je gaat glijden.


Langlaufen kan je op elk niveau doen. Belangrijk is dat je er plezier in hebt en geniet van de witte omgeving, gezellig samen op pad bent en uiteindelijk lekker kan nagenieten met een heerlijke warme chocomel op het gezellige winterterras.

Langlauf ski’s huren?

Zodra er genoeg sneeuw ligt zijn wij om 05:00 uur in de benen om een route en de verhuur van onze langlauf ski’s voor te bereiden.

Wil je weten of er genoeg sneeuw ligt en je dus kunt langlaufen bij De Wilgenweard, hou dan facebook, instagram in de gaten of neem contact met ons op.

Geen sneeuw, maar toch willen langlaufen? In deze blog lees je meer over alle indoor- en outdoor langlaufgebieden in Nederland.