Ik heb een vraag
Het mooiste langlauf gebied van Nederland!

Het mooiste langlauf gebied van Nederland!

De eerste sneeuwvlokken beginnen te vallen en langlauf ski’s worden hier alweer van zolder gehaald. Zal het dit jaar gaan lukken? Eigenaar Herman Pronk kan de sneeuwvlokken wel uit de lucht trekken. Nog een paar centimeters erbij en je kunt fantastisch langlaufen op de Sallandse Heuvelberg.

Langlaufen is voor iedereen

Langlaufen is jezelf op langlaufski’s voortbewegen in de sneeuw.
Je ‘loopt’ als het ware in de de sneeuw, met stokken ondersteun je de afzetbeweging van je benen waardoor je gaat glijden.


Langlaufen kan je op elk niveau doen. Belangrijk is dat je er plezier in hebt en geniet van de witte omgeving, gezellig samen op pad bent en uiteindelijk lekker kan nagenieten met een heerlijke warme chocomel op het gezellige winterterras.

Langlauf ski’s huren?

Zodra er genoeg sneeuw ligt zijn wij om 05:00 uur in de benen om een route en de verhuur van onze langlauf ski’s voor te bereiden.

Wil je weten of er genoeg sneeuw ligt en je dus kunt langlaufen bij De Wilgenweard, hou dan facebook, instagram in de gaten of neem contact met ons op.

Geen sneeuw, maar toch willen langlaufen? In deze blog lees je meer over alle indoor- en outdoor langlaufgebieden in Nederland.

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit