Ik heb een vraag
Wilgenweard

Zaalverhuur

De Wilgenweard is een bijzonder gebouw (een grote ‘blokhut’) met een unieke ligging: aan het water en de rand van het bos in Overijssel. Eenmaal binnen in ons pand word je opnieuw verrast door de mogelijkheden. Er zijn drie sfeervolle zalen én een Grandcafé. De zalen zijn geschikt als vergaderlocatie, maar worden ook moeiteloos omgebouwd tot een gezellige feestzaal. Disco, romantiek of bruine kroeg: de sfeer van de ruimte bepalen we in overleg met jou! Iedere zaal beschikt over een bar, muziekinstallatie en beamer. En de zalen zijn geschikt voor groepen van 20 – 110 personen. We denken graag met je mee welke ruimte zich het beste leent voor jouw feestavond, vergadering of activiteit!

Zaalverhuur in Overijssel

Bij De Wilgenweard in Nijverdal zijn er drie mooie zalen en een Grand Café. Elke zaal heeft zijn eigen charme, bekijk ze hieronder!

Rietslenk

De zaal Rietslenk is het hart van De Wilgenweard in Nijverdal. Het dient als ontvangstruimte en grand café. Hier komen dus al de gezellige gasten binnen! Hier kun je lekker zitten op één van onze banken of aan onze hoge tafels. Ook is er zicht op ons activiteitenterrein, dus je kan altijd even kijken wat andere groepen aan het doen zijn. Wie weet valt er wel iemand in het water met slingertouw!

  • Geschikt voor maximaal 50 personen

Jipkesbelt

Op de hoogste verdieping van het houten gebouw bevindt zich de zaal Jipkesbelt. Met een bedstee, houten muren en balken aan het plafond en een knusse bar, waan je je in een luxe jachthut. Ook heb je een mooi uitzicht op het bos en het water, en kan je zo met de trap naar ons terras. Wat een inspirerende omgeving!

  • Aanwezig: bar, beamer en geluidsapparatuur
  • Geschikt voor maximaal 40 gasten

Reggezaal 1

hier wordt aan gewerkt.

Reggezaal 2

hier wordt aan gewerkt

Tip: Combineer Reggezaal 1 en 2. Door de uitschuifbare wand is het mogelijk beide Reggezalen te combineren en er één grote zaal van te maken. Ideaal voor grote groepen van meer dan 80 personen!

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!