Ik heb een vraag
Escapespel De Schaduwspits

Escapespel De Schaduwspits

Overzicht

Kosten €11,- per spel

Groepsgrootte: vanaf 2

Duur: 2 uur

Een uitje gezellig vanaf de bank met jouw vrienden, collega’s of sportteam. Speel samen het online Escapespel ‘De Schaduwspits’ en help Nederland eindelijk aan die felbegeerde bokaal van het wereldkampioenschap voetbal!

Er moet en zal gewonnen worden in Qatar, want na drie verloren WK-finales is het de hoogste tijd voor verandering!
Daar hebben jullie veel invloed op. In het Escapespel De Schaduwspits is het aan jou en je teamgenoten om het Nederlands elftal zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar die titel!

 

Het verhaal van het gloednieuwe Escapespel De Schaduwspits

Het Nederlands Elftal eindelijk wereldkampioen voetbal! Na 3 verloren finales is dit de ultieme wens van veel voetballiefhebbers. De komende 130 minuten (inclusief blessuretijd en verlening) heb jij als ‘Schaduwspits’ de kans om dit voor elkaar te krijgen. Ben je liefhebber van puzzelen en voetbal? Ga dan met je medespelers helemaal los in deze Escapegame: Saboteer de tegenstander, pleeg fraude en wees ongestraft corrupt. Durf je samen met je teamgenoten dit avontuur aan te gaan?

 

Hoe speel je de Schaduwspits?

De Escapegame kun je hieronder bestellen. Binnen 24 uur krijg jij de inlogcode via de mail. Dan is het aan jou en jouw team! Je speelt met een team van 2 tot 6 personen. Je vrienden, teamgenoten, familie of collega’s waarmee je een team vormt, kunnen zich ook ergens anders bevinden. Als ze maar een smartphone, een laptop of pc met internet hebben. Zo kun je samen een spel spelen zonder dat je bij elkaar zit, maar door de escapegame toch een oergezellige avond hebt.

 

Voor wie is dit escapespel leuk?

Je hoeft niet veel voetbalkennis te hebben om dit spel te spelen. Dat maakt deze Escapegame geschikt voor een paar uurtjes puzzelen en saboteren met je sportteam, vriendengroep, familie of collega’s. Je speelt in teams van 2-6 personen.
Wil je extra competitie? Speel dan om de snelste tijd. De ranking vind je op de site van de Schaduwspits.

 

Wat heb je nodig?

Om De Schaduwspits te kunnen spelen heb je nodig:

  1. 2 tot 6 spelers
  2. Kleurenprinter voor bijlagen (kan ook gedownload worden op je mobiel)
  3. Internet (Firefox & Google Chrome werken het beste)

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het Escapespel voor thuis kost nu maar €11,- totaal en je hebt 130 minuten de tijd. Het spel speel je met 2 tot 6 personen. Speel je met meerdere huishoudens? Geen probleem, je kunt met meerdere apparaten tegelijkertijd inloggen. Nadat je het spel hebt besteld, krijg je binnen 24 uur de inloggegevens en kan de strijd echt beginnen.

Bestel de Schaduwspits nu!

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in