Ik heb een vraag
Feestzalen

Feestzalen

Feestlocatie

Je zoekt een locatie met zalen voor:

  • 10 of 400 personen?
  • Binnen of bij goed weer ook buiten?
  • Een combinatie met activiteiten of alleen een gezellig feest met borrel?

Bij de Wilgenweard vind je zalen en terrassen van diverse afmetingen zodat je een feest kunt boeken dat helemaal naar jouw wens is.

Een swingend personeelsfeest, een gezellig familiefeest, een reünie, vriendenavond of een bruiloft: onze feestzalen lenen zich voor al deze feestelijke avonden. De Wilgenweard is een unieke locatie in Twente (Overijssel) met drie sfeervolle zalen, een grandcafé, terrassen met uitzicht op het water en een gezellige biertuin. Onze zalen kunnen ingericht worden voor elk gewenst thema en beschikken over een bar, muziekinstallatie en beamer. We denken graag met je mee welke ruimte zich het beste leent voor jouw feestavond!

De feestzalen

Jipkesbeltzaal

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut (met bedstee!). Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water en het bos.

  • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
  • Geschikt voor maximaal 40 gasten

vergaderen bij de Wilgenweard Nijverdal

Reggezaal 1

Reggezaal 1 is een feestruimte voor kleine groepen. Koeien op de muur, huiden gespannen op het plafond, lichte kleuren: de ruimte ademt een natuurlijke sfeer.

  • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
  • Geschikt voor maximaal 30 gasten

Reggezaal 2

Ook Reggezaal kenmerkt zich door natuurlijke tinten, kleuren en materialen. De ruimte is groter en heeft een dansvloer, voor de swingende feestavonden!

  • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
  • Geschikt voor maximaal 80 gasten

Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vormen zonder tussenwand één grote ruimte waar we maximaal 110 gasten kunnen ontvangen voor feesten.

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal

Biergarten

Onze Biergarten is heel geschikt voor buitenfeestjes. Het is een knus onderdeel op ons terras, met uitzicht op het water waar kanoërs, vlotbouwers en suppers langs trekken. ’s Avonds gaat de feestverlichting aan, waardoor de sfeer weer heel anders en bijzonder wordt.

Terrassen

Rondom de Wilgenweard vind je verschillende terrassen. Ze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een buitenfeest. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op het water, hier vindt je ook de Biergarten. Het terras aan de achterzijde heeft uitzicht op ons activiteitenterrein. Op alle terrassen geniet je van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je zelf bereidt op de bbq of in de pizzajolly.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze feestruimtes en terrassen? Stel je vraag hieronder of neem telefonisch contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Top