Ik heb een vraag
Feestzalen

Feestzalen

Feestlocatie

Je zoekt een locatie met zalen voor:

 • 10 of 400 personen?
 • Binnen of bij goed weer ook buiten?
 • Een combinatie met activiteiten of alleen een gezellig feest met borrel?

Bij de Wilgenweard vind je zalen en terrassen van diverse afmetingen zodat je een feest kunt boeken dat helemaal naar jouw wens is.

Een swingend personeelsfeest, een gezellig familiefeest, een reünie, verjaardagsfeest, vriendenavond of een bruiloft: onze feestzalen lenen zich voor al deze feestelijke avonden.

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal (2)

Unieke locatie

De Wilgenweard vind je op een unieke locatie in Twente (Overijssel). Je kunt kiezen uit drie sfeervolle zalen, een grandcafé, terrassen met uitzicht op het water en een gezellige biertuin.

We denken graag met je mee welke ruimte zich het beste leent voor jouw feestavond. Onze zalen kunnen ingericht worden voor elk gewenst thema en beschikken over een bar, muziekinstallatie en beamer

De feestzalen

Jipkesbeltzaal

In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut (met bedstee!). Veel hout, balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water en het bos.

 • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
 • Geschikt voor maximaal 40 gasten

vergaderen bij de Wilgenweard Nijverdal

 

Reggezaal 1

Zijn jullie met een kleinere groep? Reggezaal 1 is een geschikte ruimte voor feesten voor kleine groepen. Koeien op de muur, huiden gespannen op het plafond, lichte kleuren: de ruimte ademt een natuurlijke sfeer.

 • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
 • Geschikt voor maximaal 30 gasten

 

Reggezaal 2

Ook Reggezaal 2 kenmerkt zich door natuurlijke tinten, kleuren en materialen. De ruimte is groter en heeft een dansvloer met discoverlichting voor de swingende feestavonden!

 • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur en discoverlichting
 • Geschikt voor maximaal 80 gasten

Zoek je een zaal voor een grotere groep?
Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vormen, zonder tussenwand, één grote ruimte waar we maximaal 110 gasten kunnen ontvangen voor feesten.

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal

 

Terrassen

Rondom De Wilgenweard vind je verschillende terrassen. Ze kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een buitenfeest. Het terras aan de voorzijde kijkt uit op het water, hier vindt je ook de Biergarten (lees hieronder meer over dit speciale stukje terras).

Vanaf het terras aan de achterzijde heb je uitzicht op ons activiteitenterrein. Op alle terrassen geniet je van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je net zelf hebt bereidt op de bbq of in de pizzajolly.

 

Biergarten

Buitenfeestje vieren? Boek de Biergarten! Het is een knus onderdeel van ons terrasgedeelte. Het ligt aan en zelfs iets boven het water, waar kanoërs, vlotbouwers en suppers langs trekken. De Biergarten heeft haar eigen bar en geluidsinstallatie. ’s Avonds gaat de feestverlichting aan, waardoor de sfeer héél bijzonder wordt.

 • Aanwezig: bar, sfeerverlichting en geluidsapparatuur
 • Geschikt voor maximaal 60 gasten

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze feestruimtes en terrassen? Stel je vraag hieronder of neem telefonisch contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!