Ik heb een vraag
Feestzalen

Feestzalen

Accommodatie met verschillende feestzalen

Je zoekt een feestlocatie:

 • voor groepen vanaf 6 personen?
 • waar je binnen in één van de 4 zalen of bij goed weer ook buiten op de verschillende (overdekte) terrassen kunt zitten?
 • Voor een uitje met activiteiten en horeca of alleen een gezellig feest of heerlijke borrel?

Bij de Wilgenweard vind je zalen en (overdekte) terrassen van diverse afmetingen, zodat je volop ruimte hebt om je feest veilig te organiseren.

de Wilgenweard Nijverdal

Een personeelsfeest, een gezellig familiefeest, een reünie, verjaardagsfeest, borrel, bierproeverijvriendenavond of een trouwfeest: voor al deze gezellige ontmoetingen vind je ruimte en sfeer in onze feestzalen.

Unieke locatie

De Wilgenweard vind je op een unieke locatie in Twente (Overijssel). Je kunt kiezen uit drie sfeervolle zalen, een grandcafé, terrassen met uitzicht op het water en een gezellige biertuin. Dat onze feestlocatie gegarandeerd de perfecte locatie voor elk feest.

We denken graag met je mee welke ruimte het beste past bij jouw feest. Onze zalen kunnen ingericht worden voor elk gewenst thema en beschikken over een bar, muziekinstallatie en beamer. Zodat jij je helemaal thuis voelt met jouw feest

De feestzalen

Jipkesbeltzaal

Jipkesbeltzaal bij de Wilgenweard

Een bedstee, houten muren en balken aan het plafond, een knusse bar en ramen met uitzicht op het water en het bos; In de Jipkesbeltzaal waan je je in een luxe jachthut. Dit sfeertje zorgt voor een zeer knusse en gezellige zaal voor kleine en midden grote feestjes en borrels.

 • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
 • Geschikt voor maximaal 40 gasten

Reggezaal 1

Reggezaal bij de Wilgenweard

Koeien op de muur, huiden gespannen op het plafond, lichte kleuren;  Reggezaal 1 is een heerlijke ruimte voor feesten, borrels en ontmoetingen voor kleinere groepen.

 • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur
 • Geschikt voor maximaal 30 gasten

Reggezaal 2

Reggezaal bij de Wilgenweard

Ook Reggezaal 2 kenmerkt zich door natuurlijke tinten, kleuren en materialen. De Reggezaal beschikt over een dansvloer met disco verlichting. Dit is een fijne ruimte voor wat grotere groepen en de perfecte locatie voor feesten, bruiloften en borrels.

 • Aanwezig: bar, beamer, geluidsapparatuur en discoverlichting
 • Geschikt voor maximaal 80 gasten

Van twee naar één zaal: meer ruimte!

Reggezaal bij de Wilgenweard

Reggezaal 1 en Reggezaal 2 vormen, zonder tussenwand, één grote ruimte waar we maximaal 110 gasten kunnen ontvangen voor feesten.

Terrassen

terras op het water bij de Wilgenweard

In het voorjaar bouwen we het 5e terras weer op, het waterterras; Op de Regge genieten van je drankje, hapje, een goed gesprek…

Op alle terrassen geniet je van lekkere hapjes en drankjes, of van eten dat je net zelf hebt bereid op de bbq of in de pizzajolly.

Dat kan het hele jaar rond, een aantal terrassen zijn overkapt. De terrassen kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden voor een buitenfeest. Zodat dit geschikt is voor kleine en grote groepen.

Vanaf het terras aan de achterzijde heb je uitzicht op ons activiteitenterrein. Dit overdekte terras is bij uitstek geschikt om ook in de winter buiten elkaar te ontmoeten en een hapje en drankje te doen.

Biergarten

Biergarten by night bij de Wilgenweard

De Biergarten is een knus onderdeel van ons terrasgedeelte. Het ligt aan en zelfs iets boven het water, waar kanoërs, vlotbouwers en suppers langs trekken. De Biergarten heeft een eigen bar en geluidsinstallatie. ’s Avonds gaat de feestverlichting aan, waardoor de sfeer héél bijzonder wordt.

 • Aanwezig: bar, sfeerverlichting en geluidsapparatuur
 • Geschikt voor maximaal 60 gasten

Ruimte voor je groep boeken?

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze feestzalen en terrassen? Stel je vraag hieronder of neem telefonisch contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!