Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bachelorette party: 3 tips voor een gezellig vrijgezellenfeest!

Fort Boyard als vrijgezellen uitje bij De Wilgenweard in Nijverdal

Het leuke van een vriendin die gaat trouwen, is dat er ook een vrijgezellenfeest komt! Een gezellige dag met alle meiden bij elkaar, helemaal in het teken van de vrijgezel. Een laatste keer met je ´vrijgezelle´ vriendin leuke dingen doen en haar de dag van haar leven bezorgen. Maar hoe pak je dat aan en waar moet je op letten? Wij hebben een paar tips voor jou:

  • Verplaats jezelf in je vriendin; Wat zou de vrijgezel nou écht leuk vinden om te doen?
  • Voorkom vervelende verrassingen; spreek een budget af.
  • Laat de datum een verrassing zijn; Informeer haar werkgever, verloofde, ouders en familie, iedereen; behalve haarzelf.
  • Willen jullie zorgeloos drankjes drinken? Regel een taxi.

Het gaat er natuurlijk om dat je samen bent en dat de hele groep plezier beleeft. Leuke activiteiten en lekker eten zijn de basis. Maar hoe kies je een activiteit die bij de vrijgezel past en die iedereen leuk vindt? 

3 tips voor het gezelligste vrijgezellenfeest!

Tip 1: Wie is de Saboteur?

Voor ieder wat wils tijdens Wie is de Saboteur?. Eén iemand in jullie groep is de Mol. Bij het uitvoeren van de opdrachten moet zij proberen te mollen. Weten jullie welke vriendin de Saboteur is?

 

 Tip 2: Pizzaworkshop

Pizza bakken bij De Wilgenweard in Nijverdal

De middag beginnen of afsluiten met het bakken van pizza’s.
Wij hebben de ingrediënten voor je klaargelegd, het vuurtje in de oven aangemaakt en de tafel gedekt. Wat jullie moeten doen?
Pizzadeeg rollen en de lap deeg beleggen met lekkere ingrediënten! 

 

Tip 3: Bachelor Survival  Vrijgezellenfeest bij De Wilgenweard in Nijverdal

De vrijgezel in het zonnetje? De drill instructeur zal haar de nodige aandacht geven! En dat begint al bij het kopje koffie. Daar neemt de Drill instructeur haar mee voor een passende outfit….. Na een goede warming up beginnen jullie aan de door jullie gekozen activiteiten. Onder streng toezicht van de instructeur, uiteraard.

Boeken of meer informatie?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!