Ik heb een vraag
Wilgenweard

Feesten

Zoek je een locatie voor bijzondere feesten? Zijn jullie net getrouwd of juist een jubilerend echtpaar? Word je Abraham of Sarah en wil je je vrienden en familie verrassen met een groot feest?

Kies uit een buitengewoon aanbod met zalen, terrassen en grand café op onze accommodatie aan bos en water. Alle ingrediënten voor geslaagde feesten hebben we in huis!

Feestzalen

Een dansvloer waar flink gefeest zal worden of een beamer waarop je een film of fotopresentatie kunt laten zien? Dat wordt met één druk op de knop geregeld. De Wilgenweard heeft drie zalen die elk sfeervol en stijlvol ingericht zijn voor spectaculaire feesten.

zalen voor feesten & bruiloften bij de Wilgenweard Nijverdal (2)

Buiten feesten

Tikje avontuurlijk, zinnenprikkelend en spraakmakend zijn de buitenfeesten die we op de terrassen aan de Regge organiseren. Zwoel briesje, verlichting die weerkaatst in het water, passende muziek, hapje en drankje, met deze ingrediënten wordt jouw feest een onvergetelijk moment.

In de zomer is onze Biergarten aan rivier de Regge een sfeervolle en romantische plek om je feest te vieren. Ook onder onze tent op het terras kan je heerlijk zitten of dansen. Wij hebben ruimte voor max. 120 personen.

buiten feesten en bruiloften? Vergaderen op een bijzondere locatie? Kies 1 van de terrassen bij de Wilgenweard

Eten en drinken voor een jubileumfeest

Onze koks kunnen diverse buffetten, barbecues en hapjes aanbieden voor je feest. Bekijk ons aanbod van eten & drinken hier.

Kom de sfeer proeven

Lijkt het je leuk om je gasten bij De Wilgenweard te ontvangen? Kom dan eerst even langs en proef de sfeer in onze zalen. We kunnen dan al je wensen bespreken en een onvergetelijk feest voor je organiseren: groot en klein.

Overnachten na het feest

Ook is het mogelijk om na afloop van het feest in onze herberg te overnachten. Bekijk hier de mogelijkheden.

Uniek feest

Ieder feest is uniek. In overleg met jullie stellen we een programma samen, wat voldoet aan jullie wensen. Daarnaast bieden we ook verschillende themafeesten en horen we graag of jij zélf nog een gaaf thema hebt! Bel of stuur een mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We laten je graag al onze mogelijkheden zien!

Reggezaal

Meer informatie of contact

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!