Ik heb een vraag
Bierproeverij

Bierproeverij

Overzicht

Kosten €17,50 - €27,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 6

Duur: 3 uur

BIER! Het oudste & gezelligste drankje. Zie jij jezelf al genieten met een heerlijk speciaal biertje in de zon op het terras? De Bierproeverij is een festijn voor elke bierliefhebber. Gezelligheid en optimaal genieten van smaak.

Proef  5 verschillende speciaal biertjes van Black Baron uit Nijverdal en 1 uniek biertje van Brouwerij Tanklokaal uit Holten. Uit de regio dus! De biertjes komen in stoere stijlvolle flessen, eigentijds en uiteraard zeer smaakvol. Dit gecombineerd met verschillende lekkere hapjes heb je verrassende en verrukkelijke proeverij. Ideaal voor jullie vrijgezellenfeest, vriendenuitje of uitje met collega’s.

Geniet en ontdek samen heerlijke lokale biertjes.

Tijdens deze bierproeverij krijgen jullie 6 verschillende bieren te proeven.  Elk biertje heeft zijn eigen smaak, geur en kleur en dat geeft een uniek karakter;

  • Honing Blond – Gebrouwen met lokale honing
  • Mandarina IPA – Fris, strak een eigenzinnige IPA.
  • Russian Imperial Stout – Krachtig
  • Citra Weizen – De zomer in een flesje!
  • American Pale Ale – Een echte Black Baron
  • Old Minneke Trippel – zoet en kruidig met koriander en sinaasappelschil

Met een lekker hapje erbij!

Uiteraard horen bij deze heerlijke biertjes diverse lekkere warme en koude hapjes! De chef zorgt dat er bij elke speciaal biertje een bijpassend hapje wordt geserveerd. Denk aan bittergarnituur, diverse kaas en worstsoorten, en bladerdeeghapjes. De hapjes zijn bij te boeken bij de bierproeverij. Zo wordt bier drinken een hele belevenis!

Uitbreiden met heerlijke hamburgers?

De bierproeverij uitbreiden met heerlijke hamburgers? De hamburger workshop is voor iedereen een feest. Tijdens deze workshop ga je aan de slag voor een heerlijke, zelf gemaakte hamburger. Je kunt kiezen uit verschillende verse producten, zodat je je hamburger naar eigen smaak kunt maken.

Tijdsduur, groepsgrootte en prijs

Tijdsduur: 3 uur

Groepsgrootte: vanaf 6 personen

Bierproeverij (zonder hapjes): € 17,50 p.p.

Bierproeverij mét hapjes: €27,50 p.p.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ