Ik heb een vraag
Wilgenweard

Groepsuitjes in de winter in Overijssel! Doe inspiratie op met deze 5 tips!

5 tips voor groepsuitjes in de winter in Overijssel

Brrrr, het is koud, het weer is onvoorspelbaar. Toch wil je graag met je vrienden of familie erop uit deze winter. Wat te doen?! Een leuk winter groepsuitje natuurlijk!

Laat je inspireren door één van onze (binnen)activiteiten die hartstikke leuk zijn om in de winter met een groep te doen. In een lekker warm pand, sfeervol ingericht en met een heerlijk wintermenu op de kaart. We hebben alles in huis voor een super winter groepsuitje!

1.  Escape roomsEngelse herenkamer escape room bij De Wilgenweard in Nijverdal

Daar sta je met je team, in de Escape Room. Het enige dat je mee hebt gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal 60 minuten om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Kies uit het thema Tweede Wereldoorlog of de mysterieuze Gentlemen’s Room.

2. Wie is de Saboteur?
Heb jij in de gaten wie van jullie de boel saboteert en stiekem een andere opdracht heeft? Samen werken is essentieel in Wie is de Saboteur?. Je wil natuurlijk wel de verrader vinden en winnen!

3. Pubquiz
Weet jouw team de vragen van de enthousiaste quizmaster te beantwoorden?
Wat het thema is van deze vragen bepalen jullie zelf: pub, pop of sport.


4. CSI Moordspel

Lukt het jullie om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen en deze moordzaak op te lossen?
Enkele dagen geleden werd er bij de Wilgenweard in Nijverdal een moord gepleegd. De politie geeft het onderzoek van de moordzaak bij De Wilgenweard uit handen. Aan jouw team…

Speel met je collega's , familie of vrienden het spannende CSI Moordspel

5. Winterbarbecue

Heerlijk warm bij het knisperende vuur genieten van een winterse barbecue, gezellig met je vrienden of familie lekker barbecueën op het sfeervolle warme winterterras.

Wil je meer weten over deze leuke groepsactiviteiten voor deze winter? Neem gerust contact met ons op en we denken met je mee over een programma op maat. Zo stellen we gezamenlijk het leukste winter groepsuitje op.

We hopen jullie snel (binnen) te zien op één van de mooiste locaties van Overijssel!