Ik heb een vraag
Wilgenweard

Mooiste mountainbike route van Nederland

Waar vind je de mooiste mountainbike route van Nederland? Dat is in Nijverdal! We zijn uitgeroepen tot de beste MTB route van Nederland. Deze mountainbikeroute neemt je mee door de natuur van de Sallandse Heuvelrug zoals je die nog nooit gezien hebt. Vertrek vanaf De Wilgenweard en maak van je tocht een heerlijke dag uit!

Mountainbike route in Nijverdal

De mountainbike route in Nijverdal is erg afwisselend. Een technisch en uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels.  Mooier kan bijna het niet; onverharde paden, voor Nederlandse begrippen grote hoogteverschillen en een gevarieerd landschap. Je fietst door bossen, over heidevelden, berg op en berg af.  De mountainbikeroute neemt je mee door de natuur van de Sallandse Heuvelrug zoals je die nog nooit gezien hebt.  Kom de route ontdekken en beleef het zelf!

Hierom mountainbiken vanaf De Wilgenweard?


Het vertrekpunt van deze mooie mountainbikeroute vind je vlak bij De Wilgenweard. Maar er zijn meer redenen om je tocht hier te starten. Heb je geen eigen mountainbike? Huur dan een goede mountainbike bij ons. Een tocht samen met een gids boeken is ook een optie. Hij brengt je langs plaatsen waar andere fietsers niet komen. De ideale manier om enthousiast te worden over deze gave sport.

Bij De Wilgenweard vind je verder douches, waar je na het fietsen gebruik van kunt maken. Ook zijn er afspuitplekken voor de mountainbikes en is er een werkplaats waar je klein onderhoud aan je fiets kunt verrichten. Drop je tas in één van onze kluisjes en pik je spullen na afloop weer op. Zin in een drankje na het fietsen? Schuif aan onze gezellige bar of geniet van de zon op ons terras. En het parkeren is gratis!

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over mountainbiken in Twente of Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mooiste mountainbike route van (Oost-)Nederland.  En heb je er wel eens aan gedacht om een mountainbiketocht met gids toe te voegen aan je bedrijfsuitje of familiedag? Sportief bezig met collega’s, vrienden of familie…. altijd een goed idee!

We hopen je snel te zien op één van de mooiste plekjes in Overijssel!