Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vergader locatie met overnachting in Twente

Kom naar de Wilgenweard om gebruik te maken van onze fantastische vergaderlocatie met overnachting midden in de omgeving Twente. Vergaderen naast de Regge, in een luxe jachthut of in het bos, het is hier allemaal mogelijk. Maken jullie er een lange dag van of komen jullie van ver? Geen probleem. De Wilgenweard beschikt over tien 2-persoonskamers en twee 3-persoonskamers. Zo kun je vergaderen met een overnachting combineren, zodat je met jouw collega’s inspirerende ideeën kan opdoen in een aansporende omgeving.

Een vergader locatie met overnachting én teambuilding

Doordat we verschillende (thema)activiteiten verzorgen is er ook genoeg ruimte voor ontspanning, gecombineerd mét teambuilding! Leer jouw collega’s écht goed kennen en werk samen tijdens de leukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Escape The Forest: lukt het jullie om te ontsnappen uit het bos? Communicatie en samenwerking spelen hierin een belangrijke rol! Geniet daarna van een heerlijk diner in ons Grand Café of op één van onze terrassen en praat bij met jouw collega’s. Vervolgens rol je zo het bed in en ben je de volgende dag fris en fruitig voor een inspirerende vergadering. Een goede mix van zakelijk, vriendschappelijk en plezier. De twee-, drie-, vier- óf zelfs vijfdaagse staat vol in het teken van teambuilding, verbinding en goede ideeën.

Greenpeece was jou al voor!

Afgelopen jaar was Greenpeace Nederland bij De Wilgenweard voor een inspirerende vergader-tweedaagse. Hierbij vergaderden ze in onze luxe jachthut-zaal, waren ze in de lucht te vinden op ons touwparcours, kropen ze onder de grond in de speleologie, genoten ze van lekkere lunch- en dinerbuffetten én sliepen ze in onze herberg. Er was genoeg ruimte voor vergaderen, maar ook voor teambuilding en ontspanning. Hieronder vertelt organisator Geeke van der Sluis over haar ervaring!