Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vergaderlocatie met overnachting in de prachtige omgeving van Twente

Bij De Wilgenweard kun je, naast ons toffe aanbod aan activiteiten en horeca, ook vergaderen! We beschikken over drie sfeervolle zalen in een unieke omgeving. Vergaderen naast de Regge, in een luxe jachthut of in het bos: het is hier mogelijk. Maar wist jij dat De Wilgenweard ook beschikt over tien 2-persoonskamers en twee 3-persoonskamers? Nee? Dan wordt het tijd om onze unieke vergaderlocatie met overnachting te ontdekken! Combineer vergaderen, overnachten en teambuilding in één, zodat je met jouw collega’s inspirerende ideeën kan opdoen in een aansporende omgeving. Greenpeace Nederland was jou al voor!

Vergaderen en overnachten op één locatie in Twente

Afgelopen jaar was Greenpeace Nederland bij De Wilgenweard voor een inspirerende vergader-tweedaagse. Hierbij vergaderden ze in onze luxe jachthut-zaal, waren ze in de lucht te vinden op ons touwparcours, kropen ze onder de grond in de speleologie, genoten ze van lekkere lunch- en dinerbuffetten én sliepen ze in onze herberg. Er was genoeg ruimte voor vergaderen, maar ook voor teambuilding en ontspanning. Hieronder vertelt organisator Geeke van der Sluis over haar ervaring!

Een vergaderlocatie met overnachting én teambuilding

Doordat we verschillende (thema)activiteiten verzorgen is er ook genoeg ruimte voor ontspanning, gecombineerd mét teambuilding! Leer jouw collega’s écht goed kennen en werk samen tijdens de leukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Escape The Forest: lukt het jullie om te ontsnappen uit het bos? Communicatie en samenwerking spelen hierin een belangrijke rol! Geniet daarna van een heerlijk diner in ons Grand Café of op één van onze terrassen en praat bij met jouw collega’s. Vervolgens rol je zo het bed in en ben je de volgende dag fris en fruitig voor een inspirerende vergadering. Een goede mix van zakelijk, vriendschappelijk en plezier. De twee-, drie-, vier- óf zelfs vijfdaagse staat vol in het teken van teambuilding, verbinding en goede ideeën.