Ik heb een vraag
Suppen bij zonsondergang

Suppen bij zonsondergang

Suppen bij zonsondergang een unieke ervaring

De lucht kleurt langzaam oranje/ roze, al suppen genieten van een prachtige zonsondergang! Het heerlijke water stroomt  onder je board door.  Op het water met de sup ervaar je de omgeving van een andere kant. Zodra je het gevoel van rust ervaart, wil je niet meer van je board af komen. Kom mee het water op en laat je inspireren.

Suppen tijdens de zonsondergang is een unieke en bijzondere ervaring die je kunt beleven bij De Wilgenweard. Je ziet rivier de Regge en de omgeving eens op een andere manier. Na afloop van de suptocht kun je genieten van een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water.

Zomervakantie activiteiten

Tijdens de zomervakantie bieden wij op onderstaande woensdagen een heerlijke activiteit aan; stand up paddle bij zonsondergang. Een unieke ervaring voor kinderen (vanaf 8 jaar) en volwassenen.

Ben je met een groep en wil je buiten onderstaande data boeken, neem dan contact met ons op.

Data & starttijd voor suppen

Elke zomervakantie is suppen bij zonsondergang te boeken als activiteit. Wat was het weer gezellig dit jaar! We hopen je volgend jaar weer te zien om deze unieke ervaring te beleven. Niet getreurd; onze SUPs zijn elke dag overdag gewoon nog te boeken!

Tijdsduur en kosten

Het suppen bij zonsondergang tocht duurt ongeveer één uur en is te boeken voor €13,50 per persoon.

Het is ook mogelijk om met de kano op pad te gaan. Kijk hier voor kano by night.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €13,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ