Ik heb een vraag
Wilgenweard

Je relatiedag sportief of actief?

“De mtb route Hellendoorn loopt pal langs de Wilgenweard, dat is handig. Je hoeft geen half uur over de weg te fietsen voor je de uitdagende paden van de groene of paarse mountainbikeroute vindt” meldt Siem. Hij organiseert mtb clinics die als onderdeel van een relatiedag voor bedrijven worden ingezet. Relaties worden op een sportieve manier verrast en geinformeerd.

“De Wilgenweard is een warme omgeving waar je kunt douchen en makkelijk en gratis parkeren. Bovendien zijn er volop mogelijkheden voor gezellig naborrelen. Dat vinden we heel belangrijk.”

Vorige week was Siem met een aantal professionele mountainbikers bij ons aan het werk om een mountainbikeclinic te verzorgen. Een mooie kans om hem te vragen naar redenen waarom hij voor de Wilgenweard koos.

Meer tips voor een relatiedag

Je wilt iets minder sportiefs om je relaties mee te verrassen?
Naast de mtb clinics vind je bij ons uitgebreide binnen- en buitenfaciliteiten voor relatiedagen. Je vind hier alvast 3 tips.

Tip 1

Presentaties met een drankje na afloop worden een stuk leuker wanneer je dit combineert met bijvoorbeeld een Escaperoom. Dé manier om actief en informeel de relatie te versterken.

personeelsfeest escaperoom bij de Wilgenweard

Tip 2

Beat the Matrix een unieke next level escaperoom. Het is verrassend, uitdagend en past uitstekend in een arrangement van een relatiedag.

Bij Beat the Matrix probeer je na de introductie in de bioscoop in groepjes zoveel mogelijk punten te scoren. Ben je bovendien een strateeg en houd je het hoofd koel, dan lukt het misschien jou en je team om het geheim van de Matrix te ontrafelen.

Bij Beat the Matrix wordt er volop nagepraat over de gehanteerde tactiek, de gescoorde punten en het geheim van de Matrix. Een geweldig onderdeel van een relatiedag!

Tip 3

Een pizzaworkshop waarbij je onder begeleiding van een kok zelf je eigen pizza maakt met toppings die je het lekkerst vind! Dat smaakt altijd, zelfs de niet pizza liefhebbers gaan overstag bij deze houtgestookte kleine pizza’s.

Met de tips van de kok ga je samen bezig met het maken van je eigen pizza. Dat geeft een gemoedelijke en ontspannen sfeer waarbij je elkaar beter leert kennen.

workshop pizza bakken bij de Wilgenweard Nijverdal