Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vier jouw kinderfeestje lekker bij ons binnen! Dé tip voor het leukste kinderfeestje in Twente of Overijssel!

Onverwachts regen voorspelt op de dag van jullie kinderfeestje in Overijssel? Of wijk je graag uit naar een overdekte locatie voor een beetje overzicht? Wij stelden een binnen-arrangement samen, speciaal voor jonge kinderen. Zo ben je niet afhankelijk van het weer en is succes gegarandeerd!

De Wilgenweard Helden

Klimmen, klauteren en kruipen staan centraal bij De Wilgenweard Helden. Welke stoere deelnemer durft de indoor klimwand van 10 meter hoog te beklimmen? En wie vindt het snelste de weg door een ondergronds gangenstelsel van buizen. Spannende activiteiten die perfect geschikt zijn voor kinderen. Van al dat bewegen krijgen jullie vast trek, dus staat er na afloop een lekker bord patat, een snack en flesje fris voor jullie klaar.  

Indoor klimwand bij De Wilgenweard in Nijverdal

Over De Wilgenweard
De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een kinderfeestje. Binnen hebben we een klimwand en alle ruimte om (grote) groepen kinderen te ontvangen. Ook voor kinderfeestjes buiten hebben we volop mogelijkheden. Water en bossen om de hoek en heel veel aanbod van sportieve en creatieve activiteiten. Ons activiteitenterrein is overzichtelijk, zodat je de kinderen niet uit het oog verliest.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!