Ik heb een vraag
Wilgenweard

Vier jouw kinderfeestje lekker bij ons binnen! Dé tip voor het leukste kinderfeestje in Overijssel of Twente!

Onverwachts regen voorspelt op de dag van jullie kinderfeestje in Overijssel? Of wijk je graag uit naar een overdekte locatie voor een beetje overzicht? Wij stelden een binnen-arrangement samen, speciaal voor jonge kinderen. Zo ben je niet afhankelijk van het weer en is succes gegarandeerd!

Kinderfeestje Wilgenweard Helden

Klimmen, klauteren en kruipen staan centraal bij De Wilgenweard Helden. Welke stoere deelnemer durft de indoor klimwand van 6 meter hoog te beklimmen? En wie vindt het snelste de weg door de speleologie, een ondergronds gangenstelsel van buizen? Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je de strijd aan! Wie is het snelst bovenaan de klimwand en wie het snelst uit de speleologie? Spannende activiteiten die perfect geschikt zijn voor kinderen. Van al dat bewegen krijgen jullie vast trek, dus staat er na afloop een lekker bord patat, een snack en flesje fris voor jullie klaar.

Indoor klimwand bij De Wilgenweard in Nijverdal

Kinderfeestje Beat The Matrix

Ben jij een echte ontdekker en puzzel je graag? Dan is het kinderfeestje Beat The Matrix écht iets voor jou! In Escape Game Beat The Matrix zijn er 10 kamers, waarbij je in elke kamer een spannend spel speelt of uitdagende puzzel ontrafelt. De spellen zijn heel gevarieerd. De ene keer moet je echt je hersens goed gebruiken en de andere keer moet je allerlei kanten op bewegen.  Daarnaast probeer je het geheim van de Matrix te ontdekken! Het spel wordt gespeeld in teams van 3 à 4 personen, waardoor je ook om de winst strijd tegen jouw vrienden. Een hele klus dus, maar jij kan het met jouw team aan! Achteraf geniet je van een lekker bord patat met snack en frisje. Zo kun je nog even gezellig kletsen over hoe jij de Matrix hebt verslagen!

Kinderfeestje binnen in Overijssel of Twente

De Wilgenweard biedt de ideale locatie voor een kinderfeestje. Binnen hebben we een klimwand en alle ruimte om (grote) groepen kinderen te ontvangen. Ook voor kinderfeestjes buiten hebben we volop mogelijkheden. De locatie bevindt zich middenin de natuur. Water en bossen om de hoek en heel veel aanbod van sportieve en creatieve activiteiten. Ons activiteitenterrein is overzichtelijk, zodat je de kinderen niet uit het oog verliest.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!