Ik heb een vraag
Arrangement Swingo Bingo

Arrangement Swingo Bingo

Overzicht

Kosten €63,90 - €73,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 15

Duur: 4 uur

Een compleet verzorgde avond met het arrangement Swingo Bingo: Je begint met een heerlijk Wilgenweard buffet en daarna het onvergetelijke Swingo Bingo! Ken jij alle hits die op de kaart staan? 

 

Arrangement Swingo Bingo

Met dit exclusieve arrangement hoef je je nergens meer zorgen om te maken, want alles is al verzorgd!

 

Swingo bingo

Dit bingospel is echt even wat anders dan de traditionele bingo. In plaats van dat je stil zit en wacht tot het getal op je bingokaart wordt gezegd, sta je nu heerlijk te dansen met een drankje in je hand, wachtend tot de hits op jouw bingokaartje voorbij komen. Zowel nieuwe hits als wat oudere hits komen voorbij, dus het is geschikt voor iedereen! Of je nou met familie, vrienden of collega’s bent, de Swingo Bingo zorgt voor een onvergetelijke avond. Zul je bingo hebben of is het toch per ongeluk een valse bingo? Ontvang je een leuk prijsje óf moet je een liedje zingen?

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het Arrangement Swingo Bingo is te boeken vanaf 20 personen. Het programma duurt ongeveer 4 uur. De prijs voor het spel, een 4-uur durend drankarrangement en een Wilgenweardbuffet varieert tussen de € 63,90,- en € 73,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ