Ik heb een vraag
Arrangement Vergaderen met Activiteit

Arrangement Vergaderen met Activiteit

Overzicht

Kosten €49,50 excl. zaalhuur

Groepsgrootte: 4-40

Duur: 6-7 uur

Ben jij op zoek naar een unieke mix van productiviteit en plezier voor jouw team? Ontdek dan ons gloednieuwe arrangement ‘Vergaderen met Activiteit’. Perfect voor kleine en grote groepen die plezier willen beleven na een dagdeel vergaderen.

Dagindeling ‘Vergaderen met Activiteit’

Het arrangement Vergaderen met Activiteit is geschikt voor diverse groepen en is op maat gemaakt. De dag bestaat uit de volgende onderdelen: Vergaderen, lunch/diner en een activiteit.

Vergaderen

Begin je dag met een productieve vergadersessie in één van onze inspirerende vergaderzalen. Laat ideeën stromen, bespreek strategieën en leg de basis voor een succesvolle samenwerking.

Lunch*

Vervolgens staat er een heerlijke lunch voor jullie klaar, bereid door onze chef-koks. Kom tot rust van de vergadering en maak je vast klaar voor het avontuur dat nog komen gaat. Hierna gaan jullie namelijk één van onze activiteiten spelen!

Activiteit

Na de vergadering en lunch is het tijd voor wat actie. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, afhankelijk van de groepsgrootte: De Alleskunner, Beat The Matrix en onze traditionele escaperooms ‘Der Bunker’ en ‘The Gentlemen’s Room’.

De Alleskunner

In ons gloednieuwe themafeest ‘De Alleskunner’ kom je erachter wie de meest veelzijdige personen van de groep zijn. Je gaat in groepjes van 2 à 4 personen originele spellen spelen. Elke ronde neemt er één of meerdere personen uit jouw team deel aan de te gekke spelletjes, bizarre opdrachten en pittige quizzen. Het arrangement met De Alleskunner is te boeken voor groepen van 20 tot 40 personen.

Beat The Matrix

Beat The Matrix is een perfecte escapegame om met grote groepen te spelen. De indoor escapegame bestaat uit 10 kamers waarbij je in elke kamer een ander spel speelt met als doel zoveel mogelijk punten te halen. Extra spannend wordt het wanneer je de code van de Matrix probeert te kraken! Dat maakt Beat The Matrix een spel met meerdere lagen. Het arrangement met Beat The Matrix is te boeken voor groepen van 4 tot 32 personen.

Escaperooms

Bovendien beschikt De Wilgenweard over 2 traditionele escaperooms, Der Bunker en The Gentlemen’s Room. Tijdens deze escaperooms probeer je de raadsels te achterhalen en de puzzels op te lossen. Werk dus goed samen om binnen een uur te ontsnappen! Het arrangement met Der Bunker en/of The Gentlemensroom zijn te boeken voor groepen van 4 tot 16 personen.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het Arrangement Vergaderen met een Activiteit is te boeken vanaf 4 personen t/m 40 personen.

De complete dag zal 6 à 7 uur duren (afhankelijk van de activiteit).

De kosten zijn inclusief professionele begeleiding, vergadering, lunch en activiteit en bedragen 49,50 p.p. excl. zaalhuur vergadering.
Zaalhuur vergadering: 65 euro voor een dagdeel. In de maanden januari t/m maart is de zaalhuur gratis.

 

*In plaats van een lunch is het ook mogelijk om te dineren voor een meerprijs van 15 euro p.p. De dag wordt dan als volgt ingedeeld: vergaderen, dineren en dan een activiteit doen.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ