Ik heb een vraag
De Alleskunner

De Alleskunner

Overzicht

Kosten €73,55 - €80,25 p.p.

Groepsgrootte: 20-40

Duur: 4 uur

Ben jij van alle markten thuis? Kan jij bijvoorbeeld als geen ander limbo dansen én ook als beste een kubus in elkaar zetten? Dan ben jij misschien wel een alleskunner! Speel samen met jouw vrienden, familie of collega’s het gave themafeest De Alleskunner, waarbij jullie allemaal op de proef gesteld worden met verschillende, korte opdrachten. Wie wint de titel “De Alleskunner?”

 

Themafeest De Alleskunner: Wilgenweard editie

In het nieuwe themafeest De Alleskunner kom je erachter met jouw collega’s, vrienden of familie wie de meest veelzijdige personen zijn van de groep. Personen, meervoud? Ja! In de Wilgenweard editie van het spel, speel je in groepjes van 2 t/m 4 personen. Elke ronde neemt er één iemand van het groepje deel aan de gekke spelletjes, bizarre opdrachten en pittige quizzen. Bij sommige opdrachten mag het hele team meehelpen, maar moedig je teamgenoot vooral goed aan. Zo neem je het samen op tegen de andere groepjes!

Geen afvallers

Ook anders dan in de bekende spelshow De Alleskunner is dat er geen afvallers zijn bij De Wilgenweard versie van het themaspel, waardoor er elke ronde één iemand van je groepje meedoet! In plaats daarvan zal je om punten strijden. Hoe eerder jij een opdracht met jouw team hebt voltooid, hoe minder punten je krijgt. De spelleider(s) zullen dit nauwkeurig bijhouden op het scorebord. Het team met de meeste punten zal uiteindelijk laatste worden en dus het team met de minste punten wint.

Wat staat jou te wachten bij themafeest De Alleskunner?

Met vooraf een heerlijk Wilgenweardbuffet en een 4-uur durend drankarrangement belooft het een onvergetelijke avond te worden! Na het heerlijke diner zullen de spelleider(s) je keer op keer verrassen met een gave opdracht of uitdagend spel. Zal het nu een quiz worden over de wereld of moet je toch ineens keihard gillen? Het belooft een hilarische en vooral gezellige avond te worden!

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Alleskunner is te spelen vanaf 20 tot 40 deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur. De prijs voor het spel, een drankarrangement en een Wilgenweardbuffet varieert tussen de € 73,55 en €80,25,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ