Ik heb een vraag
Escape Diner: Key of Life

Escape Diner: Key of Life

Overzicht

Kosten €67,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 4

Duur: 4 uur

“Wat zie je?” “Alleen maar wonderbaarlijke spullen.” Het is 1922. Howard Carter, Lord Carnarvon en Lady Evelyn hebben net de tombe van Toetanchamon ontdekt. Ze zijn door het dolle heen, want de tombe is gevuld met de mooiste schatten van de farao. Zo mooi, dat ze stiekem wat schatten naar huis smokkelen, ondanks dat ten strengste verboden is door de Egyptische autoriteiten. Maar dan slaat het noodlot toe als Lord Carnarvon op mysterieuze wijze overlijdt. Zal het de vloek van de farao zijn? Is het uit wraak? 100 jaar later heeft de jonge farao nog niet zijn rust gevonden en wordt de wereld nog altijd geteisterd door onverklaarbare gebeurtenissen. Zal Toetanchamon ooit rusten? Ontdek de geheimen, ontrafel raadsels en bevrijd de wereld van de akelige vloeken in escape diner Key of Life.

 

Escape diner

Key of Life is een zenuwslopend escapespel, waarbij het lot van de wereld in jullie handen ligt! Een unieke combinatie van een Escape Room en een dinerspel: terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner met smaken van de Midden-Oosterse keuken, is het jullie taak om ervoor te zorgen dat Toetanchamon eindelijk zijn rust vindt. Dit zal de enige manier zijn waarop de vloek van de farao, die al 100 jaar aanwezig is, teruggedraaid wordt. Maar hoe …?

 

De geheimen van het oude Egypte

Samen met jouw vrienden, familie of collega’s ontrafelen jullie de geheimen van Howard Carter en Toetanchamon. Aan de hand van Howard Carter’s kleindochter Lady Rose en zijn dagboek, ontcijferen jullie het mysterie. Lady Rose zal jullie voorafgaand aan het escape diner hier een brief over sturen met een schokkende ontdekking. Zet jullie zintuigen op scherp, los uitdagende puzzels op en ontrafel gave raadsels die jullie leiden naar de Key of Life.

 

Escape Room met eten?!

Om de gestolen schatten en de Key of Life te vinden, hebben jullie natuurlijk een goede bodem nodig. Jullie genieten van een een smakelijk driegangendiner. Het voorgerecht zal bestaan uit een soep. Bij het hoofdgerecht maak je de keuze uit vegetarisch, vlees of vis. Daarna volgt Toet’s toetje naar keuze. Voor jullie komst geven jullie alvast jullie keuzes voor het driegangendiner door, zodat de concentratie helemaal op het Escape Diner ligt! Tussen de gangen door ontrafelen jullie het mysterie om de wereld te bevrijden van de vloek. Tijdens het nuttigen van het diner hebben jullie tijd om lekker bij te kletsen. Pas op dat dit niet jullie laatste maal wordt, want Howard Carter heeft zijn vallen gezet om zijn juwelen te beschermen. Trap er niet in!

 

Tijdsduur, groepsgrootte en prijs

Het escape diner is te spelen vanaf 4 personen en duurt ongeveer 4 uur. Tijdens het Escape Diner staat er een mooi puzzelelement op tafel. Deze blijft de hele tijd op tafel staan, ook tijdens het dineren. Het puzzelelement los je op met twee t/m vier personen. Wanneer je dus met een grote groep komt, speel je het spel in kleinere groepjes van de eerdergenoemde aantallen. Wel kunnen jullie natuurlijk gezellig samen tijdens het diner lekker kletsen!

 

De prijs van Escape Diner Key of Life is €67,50 p.p.

Inclusief spel, driegangendiner en een afsluitend drankje.

Exclusief drankjes die genuttigd worden tijdens het spel/diner.

 

Ook zonder diner te spelen!

Psst, Key of Life is ook als table escape te spelen! Dit betekent dat je aan tafel met jouw vrienden, familie of collega’s het spel speelt, maar zonder diner. In plaats daarvan is er ruimte om lekker te borrelen tijdens het spel. Verder is het Escape spel helemaal hetzelfde! De table escape-versie is te boeken tot half 3 ’s middags, duurt 2,5 uur en is €35,- per persoon. Dit is inclusief spel en afsluitend drankje. De drankjes die tijdens het spel genuttigd worden zijn op nacalculatie.

 

Het is ook mogelijk om het heerlijke borrelmenu van €13,95 erbij te bestellen. Met drie consumptiemunten en vier lekkere, warme hapjes is jouw middag helemaal compleet!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ