Ik heb een vraag
Escape Diner: Key of Life

Escape Diner: Key of Life

Overzicht

Kosten €57,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 4

Duur: 2-4uur

Vanaf 30 maart te boeken bij De Wilgenweard: Escape Diner Key of Life! 

 

“Wat zie je?” “Alleen maar wonderbaarlijke spullen.” Het is 1922. Howard Carter, Lord Carnarvon en Lady Evelyn hebben net de tombe van Toetanchamon ontdekt. Ze zijn door het dolle heen, want de tombe is in gevuld met de mooiste schatten van de farao. Zo mooi, dat ze stiekem wat schatten naar huis smokkelen, ondanks dat ten strengste verboden is door de Egyptische autoriteiten. Maar dan slaat het noodlot toe als Lord Carnarvon op mysterieuze wijze overlijdt. Zal het de vloek van de farao zijn? Is het uit wraak? 100 jaar later heeft de jonge farao nog niet zijn rust gevonden en wordt de wereld nog altijd geteisterd door onverklaarbare gebeurtenissen. Zal Toetanchamon ooit rusten? Ontdek de geheimen, ontrafel raadsels en bevrijd de wereld van de akelige vloeken in escape diner Key of Life.

 

Escape diner

Key of Life is een zenuwslopend escapespel, waarbij het lot van de wereld in jullie handen ligt! Een unieke combinatie van een Escape Room en een dinerspel: terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner met smaken van de Midden-Oosterse keuken, is het jullie taak om ervoor te zorgen dat Toetanchamon eindelijk zijn rust vindt. Dit zal de enige manier zijn waarop de vloek van de farao, die al 100 jaar aanwezig is, teruggedraaid wordt. Maar hoe …?

 

Het gerucht gaat dat er onder de schatten die Howard Carter heeft gestolen uit de tombe van Toetanchamon 100 jaar geleden, zich een belangrijk object bevindt: de Key of Life. Maar waar de archeoloog deze waardevolle spullen heeft gelaten weet niemand. Gelukkig heeft zijn kleindochter, Lady Rose, een schokkende ontdekking gedaan die ze graag met jullie deelt. Daarbij vond ze ook het dagboek van Howard Carter. Jullie ontvangen van haar een belangrijke brief voorafgaand aan het escape diner. Hier zal vast meer informatie instaan over waar de gouden schatten zich bevinden en hoe jullie daar zullen komen!

 

From dessert to desert

Aan de hand van het dagboek van Howard Carter, uitdagende puzzels en gave raadsels gaan jullie aan tafel op zoek naar de gouden schatten en de Key of Life. Zet jullie zintuigen op scherp en ontrafel de geheimen van Howard Carter en Toetanchamon. Ondertussen genieten jullie van een smakelijk driegangendiner. Het voorgerecht bestaat uit een heerlijke soep. Bij het hoofdgerecht kunnen jullie kiezen tussen een vegetarisch, vlees- of visgerecht. Daarna volgt natuurlijk een Toet’s toetje! Voor jullie komst geven jullie alvast jullie keuzes voor het driegangendiner door, zodat de concentratie helemaal op het Escape Diner ligt!

 

Om de gestolen relikwieën te vinden, hebben jullie natuurlijk wel een goede bodem nodig. Daarom hoeven jullie je geen zorgen te maken over het mysterie tijdens het nuttigen van jullie maaltijd en kunnen jullie lekker bijkletsen. De hersenkrakers en puzzels zullen jullie tussen de gangen door oplossen. Pas op dat dit niet jullie laatste maal wordt, want Howard Carter heeft zijn vallen gezet om zijn juwelen te beschermen. Trap er niet in!

 

Teambuilding met Escape Diner

Het Escape Diner Key of Life is niet alleen leuk om met vrienden en familieleden te spelen, maar ook met jouw collega’s! Samen komen jullie achter het mysterie van de vloek van Toetanchamon. Tussendoor is er genoeg ruimte om bij te kletsen. Hierdoor staat samenwerken, communicatie, vertrouwen én plezier centraal in het nieuwe Escape spel.

 

Tijdsduur, groepsgrootte en prijs

De prijs van Escape Diner Key of Life is €57,50 p.p.

 

Inclusief spel, driegangendiner en een afsluitend drankje.

Exclusief drankjes die genuttigd worden tijdens het spel/diner.

 

Het escape diner is te spelen vanaf 4 personen en duurt ongeveer 3 uur.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ