Ik heb een vraag
Sterrit Autopuzzeltocht

Sterrit Autopuzzeltocht

Al meer dan 200 gezinnen en vrienden hebben genoten van de prachtige coronaproof Sterrit Autopuzzeltocht door het Twentse landschap. Een tocht die je vanaf De Wilgenweard richting Markelo of Dalfsen voert. Kies een van de twee routes en kijk je ogen uit!

 

Puzzeltocht met je eigen auto

Tijdens één van deze toffe autotochten zoek je al puzzelend de juiste weg, let je ondertussen goed op en geniet je in de richting van Markelo van het prachtige Twentse landschap of als je richting Dalfsen gaat van het sprookjesachtige Vechtdal. Geef bij de reservering aan welke van de twee jullie willen gaan rijden!

Ideaal voor een gezinsuitje, vrienden activiteiten, teambuilding met collega’s of misschien wel een leuke date.

  • De Sterrit is geschikt voor jong & oud vanaf 6 jaar
  • De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur
  • De route is ongeveer 80 kilometer lang. De start en de finish zijn bij De Wilgenweard
  • Er is voor iedereen wat te doen in de auto
  • Iedere auto krijgt een routeboek met alle informatie
  • Je kunt de autopuzzeltocht elke dag starten tussen 10:00 & 15:00 uur
Route

Wat zijn de landschappen van Twente en het Vechtdal toch prachtig! Mooie vergezichten, heuvels, bossen, oude boerderijen, kastelen en molens. Geniet van de routes van 80 kilometer door de achterafweggetjes van het Twentse landschap of het Vechtdal.

Dagje eropuit met de kinderen?

Een autopuzzeltocht is leuk als gezinsuitje of familie-uitje met kinderen omdat er voor iedereen iets te doen is, al puzzelend de weg vinden, video bekijken en genieten van de omgeving.

 

Prijzen

Laat je verrassen door de Sterrit Markelo (door Twente) of de Sterrit Dalfsen (door het Vechtdal). Deze unieke autopuzzels kosten slechts €25,- per auto / routeboekje. Het routeboekje kunt u op de afgesproken tijd afhalen bij De Wilgenweard. Beide routes starten en eindigen bij De Wilgenweard! Boek er nog een heerlijke borrelbox bij voor € 8,25 p.p. en je hebt een compleet uitje.

Hieronder kun je direct de Sterrit reserveren:

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €25,- p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur