Ik heb een vraag
Sterrit Autopuzzeltocht

Sterrit Autopuzzeltocht

Overzicht

Kosten €15,- per auto

Groepsgrootte: vanaf 2

Duur: 3 uur

Terug van weggeweest: Sterrit Autopuzzeltochten! Kun jij je deze activiteit nog herinneren? Vroeger zorgde jij op de achterbank ervoor dat jouw ouders de goeie route namen en nu zit jij zelf achter het stuur. Een leuke, veilige activiteit die je vanaf De Wilgenweard richting Markelo, Wijhe en Dalfsen voeren. Geniet van het mooie Twentse, Sallandse of Vechtdalse landschap met één van de drie routes en kijk je ogen uit!

 

Puzzel en vind de weg met je eigen auto

Tijdens één van deze toffe autotochten zoek je al puzzelend de juiste route, let je ondertussen goed op en geniet je van de mooie omgeving. Ga je in de richting van Markelo? Dan kun je genieten van het mooie Twentse landschap. Kies je voor Salland? Je gaat dan over de mooie Sallandse Heuvelrug en kan je als optie met het pondje over de IJssel! De leuke, kleine dorpjes Broekland en Lettele staan op deze route. Weer heel anders is de route richting Dalfsen door het sprookjesachtige Vechtdal. Hier wordt je langs het mooie Ommen, Vilsteren en uiteindelijk Dalfsen geleid.

Bij de reservering kan je aangeven welke van de drie tochten je kiest!

 

Ideaal voor een gezinsuitje, vrienden activiteiten, teambuilding met collega’s of misschien wel een leuke date

  • De Sterrit is geschikt voor jong & oud vanaf 6 jaar
  • De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur
  • De route is ongeveer 80 kilometer lang. De start en de finish zijn bij De Wilgenweard
  • Sommige delen van de route kunnen over onverharde wegen gaan
  • Er is voor iedereen wat te doen in de auto
  • Iedere auto krijgt een routeboek met alle informatie
  • Je kunt de autopuzzeltocht elke dag starten tussen 10:00 & 15:00 uur

 

Wat kom je allemaal tegen op de route?

Wat zijn de landschappen van Twente, Salland en het Vechtdal toch prachtig! Mooie vergezichten, heuvels, bossen, oude boerderijen, kastelen en molens. Geniet van de routes van 80 kilometer door de achterafweggetjes van het Twentse, Sallandse of het Vechtdal landschap.

 

Dagje eropuit met de kinderen?

Een autopuzzeltocht is leuk als gezinsuitje of familie-uitje met kinderen omdat er voor iedereen iets te doen is, al puzzelend de weg vinden,  een video bekijken en genieten van de omgeving.

 

Prijzen

Laat je verrassen door de Sterrit Markelo (door Twente), Sterrit Salland of de Sterrit Dalfsen (door het Vechtdal). Deze unieke autopuzzels kosten slechts €15,- per auto / routeboekje. Het routeboekje kun je op de afgesproken tijd afhalen bij De Wilgenweard. Alle routes starten en eindigen bij De Wilgenweard!

 

Hieronder kun je direct de Sterrit reserveren:

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in