Ik heb een vraag
Wilgenweard

Sterrit Autopuzzeltocht

Overzicht

Kosten vanaf €25,- p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Honderden gezinnen en vrienden hebben genoten van de prachtige Sterrit Autopuzzeltochten door het Twentse, Sallandse of Vechtdalse landschap, Tochten die je vanaf De Wilgenweard richting Markelo, Wijhe of Dalfsen voeren. Kies een van de drie routes en kijk je ogen uit!

 

Nieuwe route!

Na de tochten richting Markelo en Dalfsen is er nu een derde Sterrit  bijgekomen! Deze leidt je door het prachtige Salland! Je komt door veel kleine dorpjes zoals Broekland en Lettele. Maak het nog leuker door het pontje over de IJssel te pakken.

 

Puzzeltocht met je eigen auto

Tijdens één van deze toffe autotochten zoek je al puzzelend de juiste weg, let je ondertussen goed op en geniet je in de richting van Markelo van het prachtige Twentse landschap,  Kies je voor Salland dan pak je de parels als de IJssel en de Sallandse Heuvelrug mee. Weer heel anders is de route door het sprookjesachtige Vechtdal, waar je langs het mooie Ommen, Dalfsen en Vilsteren wordt geleid.
Geef bij de reservering aan welke van de drie tochten jullie kiezen!

Ideaal voor een gezinsuitje, vrienden activiteiten, teambuilding met collega’s of misschien wel een leuke date.

  • De Sterrit is geschikt voor jong & oud vanaf 6 jaar
  • De tocht duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur
  • De route is ongeveer 80 kilometer lang. De start en de finish zijn bij De Wilgenweard
  • Sommige delen van de route kunnen over onverharde wegen gaan.
  • Er is voor iedereen wat te doen in de auto
  • Iedere auto krijgt een routeboek met alle informatie
  • Je kunt de autopuzzeltocht elke dag starten tussen 10:00 & 15:00 uur
Route

Wat zijn de landschappen van Twente, Salland en het Vechtdal toch prachtig! Mooie vergezichten, heuvels, bossen, oude boerderijen, kastelen en molens. Geniet van de routes van 80 kilometer door de achterafweggetjes van het Twentse, Sallandse of het Vechtdal landschap.

Dagje eropuit met de kinderen?

Een autopuzzeltocht is leuk als gezinsuitje of familie-uitje met kinderen omdat er voor iedereen iets te doen is, al puzzelend de weg vinden, video bekijken en genieten van de omgeving.

 

Prijzen

Laat je verrassen door de Sterrit Markelo (door Twente), Sterrit Salland of de Sterrit Dalfsen (door het Vechtdal). Deze unieke autopuzzels kosten slechts €25,- per auto / routeboekje. Het routeboekje kunt u op de afgesproken tijd afhalen bij De Wilgenweard. Beide routes starten en eindigen bij De Wilgenweard!

 

Tip: Bij de Sterrit kun je ook een lekkere borrelbox toevoegen. Geniet van deze lekkere snack voor onderweg.

 

Hieronder kun je direct de Sterrit reserveren:

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in