Ik heb een vraag
Fear

Fear

Overzicht

Kosten €34,00 - €39,50 p.p.

Groepsgrootte: 10-30

Duur: 4 uur

Abseil van de toren met een hoogte van 15 meter, trotseer geblinddoekt het touwparcours zonder het water aan te raken, verken in het duister het ondergronds gangenstelsel, ontwijk de kogels van het ballenkanon en waag je aan bitterballen met een bijzonder ingrediënt. Fear is een pittige uitdaging voor durfallen waar spanning, uitdaging en lef centraal staan. Zelfs de aller stoersten worden bij Fear uitgedaagd dus bereid je voor om je grenzen te verleggen!

Waaruit bestaat Fear?

Het programma van Fear bestaat uit 5 uitdagende activiteiten. Eerst gaan jullie abseilen van ons 15 meter hoge toren en navigeren jullie geblinddoekt over het touwparcours bestaande uit 5 onderdelen, waaronder het beruchte slingertouw. Komen jullie droog aan de overkant? Vervolgens gaan jullie het duister in bij onze speleologie. In het 100 meter lange gangenstelsel met buizen van 70-100 cm zoeken jullie de uitgang zonder enige vorm van hulpmiddelen. Het ballenkanon is de volgende uitdaging die jullie moeten ontwijken. Test je reflexen terwijl je zoveel mogelijk ballen ontwijkt om je stoerheid te bewijzen. Als laatste krijgen jullie een eetproef voorgeschoteld. Zonder het eten van de meelwormbitterbalen zijn jullie natuurlijk niet geslaagd voor Fear.

Veiligheid voorop bij Fear

Uiteraard krijg je vooraf een uitgebreide instructie over de technieken van het abseilen en het touwparcours, maar ook tijdens de activiteiten word je continu beveiligd. Naast een heupgordel en het abseiltouw is iedere deelnemer verbonden met een extra zekeringslijn, waarmee de instructeur ten allen tijden kan ingrijpen. Voor verdere veiligheid mag er maximaal 120kg aan de heupgordel en het veiligheidstouw hangen.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Fear is te spelen met minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers. Vanaf 15 spelers worden er twee teams gemaakt. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 34,- en € 39,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ