Ik heb een vraag
Survival Vrijgezellenfeest

Survival Vrijgezellenfeest

Overzicht

Kosten €34,00 - €39,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 4 uur

“We zoeken een feest voor onze vrijgezellendag, waarbij de vrijgezel flink aangepakt wordt!” Dan is de Survival Vrijgezellenfeest wel iets voor jullie. Nu in een nieuw jasje met nieuwe activiteiten!

Hah! Jullie persoonlijke drilinstructeur staat met een grote grijns te wachten op jullie vrijgezel. Is hij of zij klaar voor het huwelijk? Na deze survival zal het blijken!
Dit vrijgezellenfeest zal jullie bachelor zich nog zijn leven lang herinneren! Hij of zij staat tijdens de hele survival in het middelpunt. Maar de rest van de groep doet daarnaast zelf volop mee aan de activiteiten. Jullie hebben het alleen iets makkelijker 😉

 

Survival Vrijgezellenfeest

Al meteen vanaf de aankomst van de survival neemt onze drillinstructor jullie vrijgezel flink onder handen. Er ligt een passende outfit klaar, jullie vrijgezel kan er volop tegenaan!

Na een gepaste warming-up beginnen jullie aan de activiteiten. Ondertussen is er uiteraard tijd en ruimte om lekker te eten en drinken.
  • Touwparcours
  • Speleologie (herfst/ winter) of vlotbouwen (lente/ zomer)
  • Ballenkanon
  • Gravity Fall (tokkelbaan)

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Survival Vrijgezellenfeest is te spelen vanaf 10 deelnemers. Vanaf 15 spelers worden er twee teams gemaakt. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 34,- en € 39,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

 

Boeken of meer informatie?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ