Ik heb een vraag
Wilgenweard

Een succesvolle relatiedag organiseren?

Trouwe klanten bedanken voor de jarenlange samenwerking, relaties versterken door met elkaar actief bezig te zijn, samen nieuwe ervaringen opdoen: dat is wat wij beogen met onze relatie-events in Twente en Overijssel. We zetten jouw bedrijf en jullie relaties letterlijk en figuurlijk in beweging. Met ons grote aanbod aan activiteiten en horeca, verzorgen wij een succesvolle relatiedag voor jou. Een greep uit ons aanbod passend bij een relatie-event vind je in de blogpost.

Escape the Forest

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Samen met collega's, vrienden of familie genieten van een outdoor escape room? Kies dan voor Escape The Forest, een spannend escape spel in het bos.

Vergaderarrangement

Vergaderen in een luxe jachthut, buiten op ons terras of ‘gewoon’ in één van onze vergaderzalen. De Wilgenweard biedt verschillende vergaderarrangementen. Onze locatie wordt omringd door natuur. Dit maakt het goed mogelijk je vergaderarrangement te combineren met een teambuildingsactiviteit of workshop.

Pubquiz

Een pubquiz is een leuke manier om relaties een gezellige avond te bezorgen. Niet teveel poespas, maar toch een activiteit waar iedereen wel voor te porren is. De pubquiz bestaat uit vragen over sport, muziek en algemene kennis. Tussen de rondes door is er voldoende ruimte om met elkaar te praten en borrelen.

Zalen

De Wilgenweard heeft drie mooie zalen, die allemaal geschikt zijn voor een relatiedag. Afhankelijk van het aantal deelnemers en jullie wensen kijken we welke zaal het beste past. En de inrichting en aankleding is altijd in overleg met jullie, er is van alles mogelijk.

feestzalen bij de Wilgenweard Nijverdal (2)

Eten en drinken

Al meer dan 20 jaar lang staat chef kok Arno in de keuken van de Wilgenweard met maar één doel: onze gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van onze gasten en passen hun menu’s hier op aan. Ook voor een relatie-event is er dus van alles mogelijk op het gebied van eten en drinken.

Contact

Je leest het: voor eens succesvolle relatiedag in Overijssel of Twente ben je bij ons aan het goede adres. Naast bovengenoemde opties bieden we nog veel meer activiteiten aan, die ook goed kunnen passen bij een relatie-event. Denk aan een spannende touwbaan, een uitdagende escape room, een mountainbiketocht of een parcours met samenwerkingsopdrachten? Of is de kanovaren, handboogschieten of een workshop pizzajolly meer wat voor jullie? Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

We kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen op één van de mooiste locaties in Overijssel!