Escape The Forest,

vanaf € 12,50 p.p.
Escape The Forest Overijssel | De Wilgenweard

ESCAPE THE FOREST!  Weet jij binnen een uur te ontsnappen uit het bos?


Met je team duik je het bos in om daar vastgeketend te worden! Hier komt het op samenwerking aan om jezelf en elkaar te bevrijden en te ontsnappen uit het bos.

Hoe werkt het?

Escape the forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken? 

Per keer gaat er een groep van 7 t/m 13 personen het bos in. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan één van de andere escape roomsklimwand, abseilen, suppen of handboogschieten. Zo wordt de Escape The Forest een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Meer informatie lees je ook op onze speciale website. Op die plek kan je direct boeken. Dit kan ook door contact met ons op te nemen.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het programma neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Eenmaal in het bos hebben jullie maximaal een uur om jezelf te bevrijden.
Jullie gaan met groepen van 7 t/m 13 personen op pad. Zijn jullie met meer personen dan kun je Escape The Forest achter elkaar boeken, de groepen starten 30 minuten na elkaar. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Om het spel te kunnen spelen zijn er minimaal 7 personen per groep nodig.

Kosten

De Escape the forest kost voor 7 tot en met 10 personen  € 125,00.

Voor 11 personen: € 137,50  

Voor 12 personen: € 150,00    

Voor 13 personen: € 162,50

* Escape the forest kan niet in het donker gespeeld worden

Mijn offerte aanvraag:

Weten wat de kosten van een activiteit zijn? Vul hieronder uw voorkeuren in en plaats het in uw mandje. Ga naar uw mandje om uw offerte aanvraag definitief te maken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Minimum aantal deelnemers: 7
Selecteer Datum
 :  

* Vereiste velden

€ 125,00

Anderen bekeken ook: