Ik heb een vraag
Wilgenweard

De leukste kerstborrel activiteit organiseren

It’s beginning to look a lot like Christmas! Het lijkt misschien nog ver weg, maar niets is minder waar. De dagen worden donkerder, de handschoenen mogen weer aan en de warme chocolademelk (met slagroom natuurlijk) smaakt nét iets lekkerder. Dat kan maar één ding betekenen: de feestdagen komen er weer aan! Dat betekent natuurlijk ook dat jouw bedrijf alweer druk bezig is met het organiseren van de kerstborrel… Toch? Eigenlijk zijn jullie op zoek naar een kerstborrel, waarbij je ook iets doet! Wat dacht je van een kerstborrel activiteit? Bij De Wilgenweard zijn we gespecialiseerd in het organiseren van de gaafste bedrijfsuitjes! Speciaal voor jou hebben wij de leukste kerstborrel activiteiten op een rijtje gezet. Zo wordt het een kerstuitje om nooit meer te vergeten.

Welke kerstborrel activiteit kies jij?

Bij De Wilgenweard maken we vaak programma’s op maat. Hierdoor zijn de opties eindeloos! Wel hebben we een lijst gemaakt met de allerleuke kerstactiviteiten, zodat het kiezen iets makkelijker wordt.

Kerst Swingo Bingo

Een niet-zo-traditionele bingo! Bij de Swingo Bingo gaan de voetjes echt van de vloer. Terwijl je heerlijk staat te dansen kijk je of jij het draaiende nummer op jouw papiertje hebt. En jahoor… BINGO! Een kerstactiviteit die letterlijk en figuurlijk iedereen in beweging zet. Het is mogelijk om een Swingo Bingo te doen met allerlei gave nummers, maar je kan er ook een thema aangeven. En wat is nou beter bij een swingo bingo rond kerst dan een kerst swingo bingo. We kunnen een mooi programma voor je samenstellen, maar we hebben ook het Arrangement Swingo Bingo en dan ben je gelijk klaar!

Winterbarbecue of- buffet

Geniet op ons terras van een heerlijk winterbarbecue. We hebben een overdekt terras mét kleedjes, waardoor deze heerlijke activiteit altijd door kan gaan. Daarnaast kunnen we altijd nog een plekje binnen voor jou reserveren. Of ga je dan toch voor een smakelijke winterbuffet. Combineer het met één van onze gave activiteiten voor een geweldige uitje!

kerstborrel activiteit

Escape Rooms

Ontsnap uit een bunker, oude herenkamer of de Matrix! In onze Escape Games is samenwerking echt belangrijk, want samen moet je uit de kamer(s) komen. Der Bunker en The Gentlemen’s Room zijn traditionele escape kamers, terwijl Beat The Matrix net een twist eraan heeft met wel tien kamers en één groot geheim!

Jouw kerstborrel activiteit op maat!

Toch liever iets anders? Dat kan zeker! Al onze activiteiten zijn op de website vinden. We kunnen een vrijblijvend een mooi programma voor jullie samenstellen met al jullie wensen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen via Facebook Messenger, info@wilgenweard.nl of 0548-681338. We helpen je graag!