Ik heb een vraag
Wilgenweard

Teamuitje kleine groep organiseren in Twente of Overijssel?

Werk jij in een klein team, maar wil je jullie teamuitje toch groots aanpakken? En met groots bedoelen we: effectief, origineel, actief en gezellig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Jaarlijks ontvangen wij honderden grote en kleine teams uit Twente en Overijssel (en ver daar buiten) voor teamuitjesteambuildingworkshopsfeestavonden en borrels. De leukste activiteiten voor jouw teamuitje kleine groep vind je hieronder. Doe inspiratie op en kom gezellig bij ons langs! 

1. Escape room

Daar zit je, met jouw collega’s opgesloten in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.
Per keer gaat er een groep van 3 tot 8 personen de escape room in, we hebben twee verschillende escape rooms (De Bunker en de Gentlemen’s Room). Meer informatie lees je ook op onze speciale website. Op die plek kan je direct boeken. 

2. Wie is de Saboteur?

Geïnspireerd op een populaire televisieprogramma ontwikkelden we een Wie is de Saboteur? arrangement waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te belemmeren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Saboteur is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem! Ons Wie is de Saboteur? arrangement duurt ongeveer 3,5 uur en is te spelen voor groepen vanaf 10 personen. 

Kom bijvoorbeeld Wie is de Saboteur doen!

3. Expeditie Robinson

Zijn jullie snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans de titel ‘ultieme Robinson’ te winnen.

In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven. Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijke welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit. Expeditie Robinson wordt gespeeld met minimaal 2 of 3 teams. Ieder team bestaat uit 6 tot 8 personen. 

Expeditie Robinson

4. Teambuildingspad

Op een prachtige historische locatie – Rijksmonument de Watertoren – in Nijverdal vind je ons teambuildingspad. Een pad met zes obstakels op 40 centimeter hoogte. Samenwerken en vertrouwen in elkaar zijn essentieel om dit bijzondere pad succesvol met elkaar af te leggen. Een echte uitdaging dus!

Het hele team moet het teambuildingspad gezamenlijk afleggen en krijgt onderweg ook nog materiaal mee. Maak met elkaar een plan, communiceer, vertrouw elkaar, werk goed samen en wees creatief. Professionele trainers observeren het groepsproces en dit kan naderhand geëvalueerd worden. Zo wordt het teambuildingspad een mooie spiegelopdracht voor zowel de doeners als de denkers in jullie team.

Teambuildingspad voor teambuilding en bedrijfstrainingen

5. Escape the Forest

Na het succes van twee geweldige escape rooms biedt De Wilgenweard ook een buiten variant aan van de escape room, namelijk: ESCAPE THE FOREST!!

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd, met 15 minuten de tijd per opdracht. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Meer informatie

Wil jij meer weten over ons toffe aanbod voor teamuitje kleine groep? Neem contact op met één van ons voor meer informatie over al onze teamuitjes. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!