Ik heb een vraag
Elektrische mountainbike

Elektrische mountainbike

Overzicht

Kosten €32,50 - €55,20 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: 2 tot 8 uur

Wil je relaxt door de bossen cruisen? Is je conditie nét niet genoeg om een hele route te mountainbiken? Wil je graag mountainbiken, maar je gewrichten protesteren? Of heb je moeite om het tempo van je vrienden bij te houden? Huur een van onze elektrische mountainbikes!

 

Unieke ervaring

Een elektrische mountainbike geeft je net díe ondersteuning waardoor je het makkelijker of langer kunt volhouden.
Echt een geweldige ervaring! Met een elektrische mountainbike hoeft een combinatie van verschillende routes geen probleem meer te zijn maar wordt het een topuitje!

‘Ik wilde wel het gevoel hebben dat ik wat gedaan had‘ vertelde een mountainbikester. ‘Ik heb vooral op eigen kracht gereden en om de groep bij te halen gebruikte ik de ondersteuning. Op die manier hoefde de rest van de groep nergens op mij te wachten’.

 

Elektrische mountainbike

De capaciteit van de accu van de Focus elektrische mountainbike is hoog. Je kunt er tussen de 40 en 80 kilometer mee rijden. Het hangt af van de soort ondergrond, de hoogtemeters en hoeveel ondersteuning je gebruikt.  Ze zijn beschikbaar in maat M en L, waardoor ze geschikt zijn voor mensen tussen de 1,65 en 2 meter.

Toch liever een standaard mountainbike huren? Dat kan natuurlijk ook bij de Wilgenweard!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Onze 4 elektrische mountainbikes zijn te huur voor een halve dag (9:30 tot 13:00 of 13:30 tot 17:00) of een hele dag (9:30 tot 17:00). Na afloop kun je kosteloos gebruik maken van onze douches.
De prijs varieert van €32,50 – €37,70 p.p. voor een halve dag en €47,50 – €55,20 p.p. voor een hele dag en is afhankelijk van de periode.
Onder aan deze pagina kan je de E-MTB reserveren!

We zijn zuinig op deze toffe mountainbikes. Daarom wordt de mountainbike samen met jou gecheckt voor vertrek. Dat doen we bij terugkomst opnieuw. Als er schade is, dan berekenen we dit door.

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in