Ik heb een vraag
Expeditie Robinson B.O.

Expeditie Robinson B.O.

Overzicht

Kosten €19,00 - €24,70 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 4 uur

Zijn jij en je klasgenoten snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans het spel te winnen.

 

Wat ga je doen?

In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinson proeven. Welk team is het sterkst en wint het kano trekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op echte Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

De Expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en natuurlijk vuur moeten maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong, maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

 

Samenwerken

Expeditie Robinson draait natuurlijk allereerst om plezier, maar ook tactiek en samenwerking spelen belangrijke rollen. Dit alles bij elkaar maakt Expeditie Robinson gegarandeerd een leuke dag voor leerlingen!

 

Details

Er strijden bij voorkeur 2 of 3 teams tegen elkaar per proef. Er zijn 4 proeven en een spannende eindproef, speciaal samengesteld voor kinderen van de basisschool.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson Basisonderwijs is te spelen vanaf 10 deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 19,- en € 24,70, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ