Ik heb een vraag
Expeditie Robinson Basisonderwijs

Expeditie Robinson Basisonderwijs

Zijn jij en je klasgenoten snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans de titel ‘ultieme Robinson’ te winnen.

In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinson proeven. Welk team is het sterkst en wint het kano trekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepel worstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

Samenwerken

Expeditie Robinson draait natuurlijk allereerst om plezier! Maar ook tactiek en samenwerking spelen een belangrijke rol. Dit alles bij elkaar maakt Expeditie Robinson gegarandeerd een leuke dag voor leerlingen!

Details

  • Expeditie Robinson wordt gespeeld in teams van 6-8 personen
  • Er strijden bij voorkeur 2 of 3 teams tegen elkaar per proef
  • Er zijn 4 proeven en een spannende eindproef, speciaal samengesteld voor kinderen van de basisschool
  • Te boeken voor groepen van 10 – 90 personen

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson duurt ongeveer 4 uur en is te boeken voor groepen van 10 – 90 leerlingen.

Kosten
Vanaf 10 personen: € 22,00 p.p., vanaf 20 personen: € 19,50 p.p. of vanaf 40 personen: € 17,00 p.p.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €17,00 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur