Ik heb een vraag
Bravo

Bravo

Overzicht

Kosten €47,50 - 69,00

Groepsgrootte: 10-90

Duur: 6 uur

Roept de begeleider ‘Alfa’ en ‘Charlie’, dan zeg jij ‘Bravo’. Het alfabet wat vaak gebruikt wordt tijdens speciale missies. Ook het schooluitje Bravo is een speciale uitdaging, waarbij de leerlingen op de proef worden gesteld en hun uithoudingsvermogen, lef en kennis van groot belang zijn.

Wat houdt Bravo in?

Bravo is een perfect programma voor schoolreisjes met kleine én grote groepen met voor ieder wat wils. Door het uitgebreide activiteitenprogramma worden de leerlingen uitgedaagd met binnen- en buitenactiviteiten, gevarieerd van een escape spel tot aan het touwparcours en met een lage tot hoge adrenalinekick. De klas wordt opgedeeld in kleinere groepjes, waarna ze vervolgens de verschillende activiteiten doorlopen en rouleren.

Het programma van Bravo ziet er als volgt uit:

  • Beat The Matrix: Een spannend escape spel, waarbij de leerlingen in groepjes van vier 10 verschillende kamers betreden om spelletjes en puzzels op te lossen en vervolgens de code van de matrix proberen te kraken!
  • Mountainbiken met gids: Samen met de mountainbikegids wordt er gefietst door de prachtige omgeving van de Sallandse Heuvelrug en leren de leerlingen de fijne kneepjes van het mountainbiken.
  • Kanovaren: Vervolgens genieten de ze tijdens een kanotochtje van de Regge en de omgeving.
  • Gravity Fall: Ook de Gravity Fall mag niet ontbreken. Deze tokkelbaan met een vrije val vanaf 15 meter is speciaal voor de durfallen waarbij een adrenalinekick zeker vrij komt.
  • Touwparcours: Het touwparcours met vijf onderdelen, waaronder de evenwichtsbalk en het slingertouw is de kers op de taart van het uitdagende scholenprogramma Bravo.

Een geschikt aanbod waarbij de leerlingen door onze begeleiders worden vermaakt en met hun klasgenoten kunnen genieten van een actief schooluitje!

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het scholenprogramma Bravo is geschikt voor diverse groepen van 10 – 90 personen. Het programma duurt 5,5 – 6 uur, inclusief ontvangst, pauze en eindpauze. De prijs varieert van  €47,50 –  €69 en is afhankelijk van de datum en tijd waarvoor het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ