Ik heb een vraag
Schoolreisje Samenwerking & Plezier

Schoolreisje Samenwerking & Plezier

Overzicht

Kosten €20,00 - €29,00,- p.p.

Groepsgrootte: vanaf 20

Duur: 4 uur

Teambuilding, spanning en plezier: dat zijn de drie woorden die centraal staan bij schoolreisje ‘Samenwerking & Plezier’. We bieden jullie vijf gevarieerde activiteiten waarbij de leerlingen samenwerken, elkaar beter leren kennen en natuurlijk een hoop lol beleven.

Zo duiken jullie een ondergronds gangenstelsel in, op zoek naar de uitgang en wordt er geslingerd over het water. Wie schiet de pijlen zo dicht mogelijk in de roos tijdens het handboogschieten? Met kano’s maken jullie een leuke tocht op de rivier de Regge en tenslotte staan er verschillende samenwerkingsopdrachten klaar. Leuk om te zien wie hierbij de leiding neemt, wie volgt en hoe de communicatie verloopt.

Activiteiten van schoolreisje ‘Samenwerking & Plezier’

Het schoolreisje ‘Samenwerking & Plezier’ bestaat uit speleologie, handboogschieten, kanovaren, slingertouw en samenwerkingsopdrachten. De klas zal in meerdere groepjes worden ingedeeld, om zo alle activiteiten langs te gaan. Neem extra kleding mee want je kan vies worden in de speleologie en nat worden tijdens het kanovaren of slingertouwen.

Deze diverse activiteiten zorgen voor een uitdagend en plezierig schoolreisje. In de speleologie gaan jullie ons donkere, ondergrondse gangenstelsel verkennen en bij handboogschieten proberen jullie de beste score neer te zetten. Het kanovaren is een heerlijke ontspanning op de mooie rivier De Regge, maar ook tijdens het slingertouwen ben je in contact met het water. Hopelijk halen jullie droog de overkant! Daarnaast spelen jullie diverse samenwerkingsopdrachten, die zorgen voor een goede samenwerking in het groepje.

Extra informatie

Een volwassen begeleider doet gratis mee. De maximum leeftijd voor deelnemers is 14 jaar.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Schoolreisje Samenwerking & Plezier is te spelen vanaf 20 deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 20,- en € 29,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ