Ik heb een vraag
Schoolreisje Beleef

Schoolreisje Beleef

Overzicht

Kosten €17,90 - €26,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 20

Duur: 4 uur

Peddelen op het water, tijgeren onder de grond, slingeren als Tarzan: Bij Schoolreisje ‘Beleef’ draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten, waarbij plezier en nieuwe ervaringen hand in hand gaan. De kinderen kunnen heerlijk ontdekken en genieten van onze outdoor activiteiten onder professionele begeleiding.

Activiteiten van Schoolreisje ‘Beleef’

Het schoolreisje ‘Beleef’ bestaat uit kanovaren, speleologie, slingertouw en vlotbouwen. De klas zal in meerdere groepjes worden ingedeeld, om zo alle activiteiten langs te gaan. Neem extra kleding mee want je kan vies worden in de speleologie en nat worden tijdens het kanovaren, slingertouwen of vlotbouwen.

In de speleologie gaan jullie in ons donkere, ondergrondse gangenstelsel de weg proberen te vinden. Maar wees niet bang, je hoeft niet alleen de tunnel in!
Ook het slingertouw gaat niet zonder slag of stoot. Probeer als Tarzan te slingeren aan het slingertouw om via het net droog de overkant te bereiken. Wie haalt zonder nat pak de overkant? Deze activiteit  is spannend om te doen en om naar te kijken, plezier gegarandeerd dus!
Bovendien gaan jullie vlotbouwen en strijden jullie in groepen tegen elkaar. Wie bouwt het beste een vlot en komt droog terug? Door de juiste knooptechnieken toe te passen zal het vlot zeker niet instorten!

Extra informatie

Een volwassen begeleider doet gratis mee aan de activiteiten. De maximum leeftijd voor deelnemers is 14 jaar.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Schoolreisje Beleef is te spelen vanaf 20 deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 17,90 en € 26,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ